top of page

Verwisselen van de banden van uw opblaasbare Formule 1

“In de Formule 1, de overwinning van een Grand Prix,

de overwinning in het kampioenschap komt van een paar honderdsten van een seconde die kan worden behaald of verloren bij het verwisselen van wielen bij de pitstop.

Dat maakt stoppen in de paddock belangrijker dan ooit. "

Je bent een geweldige monteur of niet en je bent altijd super onder de indruk geweest van de snelheid van de monteurs in de Formule 1 Grand Prix-stallen om de banden van deze geweldige auto's te verwisselen, dan is deze geweldige game iets voor jou!

U heeft voor uw ogen een prachtige Formule 1 van het type Ferrari, gesponsord door uw entertainmentpartner " K2Evasion ". Deze gloednieuwe opblaasbare Formule 1 heeft vier wielen die afneembaar zijn met 4 moeren. In het begin moet u deze moeren losdraaien, het wiel verwijderen, de gedefinieerde koers voltooien en terugkomen om het weer in elkaar te zetten. De eerste deelnemer die de uitdaging voltooit, wint het evenement.

 

Deze game is buitengewoon goed ontworpen en stelt je ook in staat om als team te spelen om te zien welk team het meest efficiënt is.

 

Snelheid en behendigheid zijn de sleutel tot uw succes.

Met zijn prachtige felrode en zwarte kleuren is dit spel ideaal voor elk type evenement dat je organiseert, of je nu privé of professioneel bent, op zoek naar een uniek en origineel idee, je kunt genieten van de verhuur van dit sublieme Formule 1 opblaasbaar.

 

Dimensies:   3,5 m lang x 1,1 m breed x 0,75 hoog.

bottom of page