top of page

Banden wisselen op uw opblaasbare Formule 1

“In de Formule 1 is de overwinning van een Grand Prix
De overwinning in het kampioenschap komt neer op een paar honderdsten van een seconde die gewonnen of verloren kunnen worden bij het verwisselen van wielen bij de pitstop.
Dat maakt stoppen in de paddock belangrijker dan ooit.”

Je bent een supermonteur of niet en je bent altijd enorm onder de indruk geweest van de snelheid van de monteurs in de Formule 1 Grand Prix-teams om de banden van deze fantastische auto's te verwisselen, dan is dit fantastische spel voor jou gemaakt!

U heeft voor uw ogen een prachtige Formule 1 in Ferrari-stijl, gesponsord door uw entertainmentpartner "K2Evasion". Deze gloednieuwe opblaasbare Formule 1 heeft vier wielen die afneembaar zijn door middel van 4 moeren. In het begin moet u deze moeren losdraaien, het wiel verwijderen, de gedefinieerde route voltooien en terugkomen om het weer in elkaar te zetten. De eerste deelnemer die de uitdaging voltooit, wint het evenement.

 

Dit spel is buitengewoon goed ontworpen en je kunt ook als team spelen om te zien welk team het meest efficiënt is.

 

Snelheid en behendigheid zullen de sleutel tot uw succes zijn.

Met zijn prachtige felle rode en zwarte kleuren is dit spel ideaal voor elk type evenement dat u organiseert, of u nu privé of professioneel bent, op zoek bent naar een uniek en origineel idee, u kunt profiteren van de verhuur van dit sublieme Formule 1-opblaasbaar voertuig.

 

Afmetingen: 3,5 m lang x 1,1 m breed x 0,75 hoog.

bottom of page