top of page

K2Evasion in de media ...

K2Evasionwas opnieuw aanwezig op de Salon des Sports de Colfontaine in september 2018. Persartikel: SUDPRESSE van 17 september 2018.

K2Evasion Colfontaine 2018. Un article sur K2Evasion lors du salon des sports à l'Espace Magnum de Colfontaine.

Op 14 november 2018 ontving K2Evasion Nathan Soret en zijn team in de sporthal in Luttre om een "capsule" te produceren voor het programma "Alles wordt uitgelegd" dat zal worden uitgezonden op RTL-TVI.
 
Hier is een serie foto's van het filmen van de reeks:

De show werd uitgezonden op 10 januari 2019 om 19.45 uur op RTL-TVI.

Alles wordt uitgelegd, een informatiemagazine gepresenteerd door Thomas Van Hamme.

De kermis.

Grote wielen, suikerspin, sensationele attracties: Thomas Van Hamme gaat naar de beurs om de manier van leven van het beursterrein beter te begrijpen. De traditie van de beurs is erg oud. Maar wat zit er in snoep zoals lak, suikerspin, snoepappels of zelfs churros? En welke is het minst calorieën? Welke impact hebben attracties op ons lichaam? Fysicus Pascal Nardonne beantwoordt de vraag. Voor zijn uitdaging moet Nathan de "Braziliaanse ladder" beklimmen.

 

Op 20 mei 2021,K2Evasionging naar de RTBF-studio's in Brussel voor de live-uitzending van "On n'est pas des pigeons!". Journaliseer hetRaphael Scainiprobeerde mobiele klimmuur te beklimmen from K2Evasion. Hij werd bijgewoond door radio- en tv-presentatorThibaut Roland.
 
Hier is een reeks foto's van de opnames van de show:

De show  werd live uitgezonden op 20 mei 2021 om 18.30 uur op UNE.

Gepresenteerd door Benjamin Maréchal, "Wij zijn geen duiven!" ontcijfert de consumptiecodes zodat iedereen zijn keuze kan maken zonder "geprikt" te worden. Columnisten ontdekken oplichting en goede deals en helpen u de eindjes aan elkaar te knopen. Het is een kreet vanuit het hart en een kreet van de consument-acteur. Het is ook en vooral een consumentenmagazine dat ons helpt om scherp te zien in de marketingjungle.

Volledige uitgave

Alle ingrepen van K2Evasion tijdens het programma: "Wij zijn geen duiven!"