top of page
Le mur digital de K2Evasion

Digitale muur of De muur

“ Wil je een leuk evenement organiseren en buzz creëren?

U wilt de deelnemers van uw evenement verrassen met een digitale en originele animatie.

Dus, klaar om de muur uit te dagen? 

Bent u op zoek naar een vernieuwende, leuke, bijzondere, sportieve activiteit om de band tussen deelnemers te versterken of wilt u innoveren en uw medewerkers een nieuwe manier bieden om elkaar te leren kennen, samen te werken, etc.

Ontdek de interactieve digitale muur vanK2Ontduikenook wel "De Muur" genoemd.

Tegenwoordig kan niets nieuwe technologie vervangen. Met zijn innovatieve, dynamische, licht- en geluidsontwerp zal dit spel de aandacht van spelers trekken en ze zullen betoverd en meer verenigd dan ooit vertrekken dankzij deze originele en gedenkwaardige animatie!

De digitale muur vanK2Ontduikenis ontworpen voor kinderen maar ook voor volwassenen tijdens bijvoorbeeld uw teambuilding.

"De Muur" vanK2Ontduikenis een innovatief concept dat vreugde en gezelligheid brengt tijdens uw evenementen. Je kunt strijden in de vorm van een battle (één tegen één) of in teams, vol met mogelijke combinaties met rankings van de beste spelers of teams gedurende de dag of je evenement.

Onze evenementanimatie creëert direct een band tussen spelers, ongeacht hun leeftijd, status, geslacht en fysieke conditie. We dagen elkaar uit op sportgames, reflexen, geheugen, behendigheid of coördinatie voor een unieke gebeurtenis die ons bij zal blijven.zorg ervoor dat  een geslaagd bedrijfsuitje of avond.

Breng uw evenement in beweging met sportentertainment dat zich aanpast aan uw deelnemers en uw sport!

Het wordt gespeeld met de handen of verschillende accessoires zoals ballen, ballonnen, rackets, … 

Er zijn verschillende variaties op de animatie beschikbaar (11 Olympische sporten: voetbal, tennis, handbal, rugby, basketbal, golf, padel, schermen, boksen, schieten, boogschieten):

 • Leen voetbalversie:volgens hetzelfde principe als het vorige, wordt dit deel gedaan met een voetbal. U kunt het aantal lichtvierkanten bepalen dat zal verdwijnen zodra de muur wordt aangeraakt, afhankelijk van het niveau van elk vierkant.

 • Leen tennisversie:hetzelfde voor voetbal, behalve dat het spel wordt gespeeld met een bal en een tennisracket.

 • De golfversie:hetzelfde voor voetbal, behalve dat het spel wordt gespeeld met een bal en een club.

 • ...

 • De atletiekversie:de interactieve wand bevindt zich aan het einde van een door u gedefinieerde lengtegang. Zodra de lichten aan zijn, wat het begin van de race aangeeft, wint de eerste persoon die zijn sprint voltooit en de muur raakt.

 • de handmatige versie:raak met uw handen elk van de gekleurde knoppen aan. De persoon die het snelst is en met de meeste reflexen om zoveel mogelijk brandende lampjes aan te raken, wint het duel.

 • Leen reflexversie:gedurende de toegewezen tijd lichten de vierkanten snel een voor een op het hele bord op, het is aan jou om zoveel mogelijk licht aan te raken.

Maak van uw evenement ook een preventieve animatie om uw deelnemers te sensibiliseren!

 

De digitale muur van K2Evasion maakt het opzetten van verschillende workshops mogelijk:

 • Ppreventie (alcohol, verdovende middelen, enz.). Test de effecten van drugs en alcohol op je reflexen met een simulatiebril. 15 strategiespellen, geheugen, reflexen, originele en herziene bordspellen: Snake, Simon, Mastermind, ...

 • Szakelijke beveiliging. Twijfels over het gebruik van veiligheidsmiddelen zoals handschoenen of een veiligheidsbril? Ontdek het op de digitale muur van uw entertainmentpartnerK2Ontduiken  dat dit geen belemmering vormt voor prestaties op het werk! Workshops om bewustwording van het dragen van PBM (veiligheidsbril, handschoenen en schoenen) te vergroten. Bewustmaking van de impact van een ongeval op het werk of thuis.

 • Sgaranties (sport/gezondheid). Workshops ontworpen door fysiotherapeuten en sportcoaches voor het uitvoeren van korte fitness- en/of beweegsessies.

Kenmerken van onze digitale muur:

 

 • Un muur zeer eenvoudig te monteren, er is alleen een eenvoudig stopcontact nodig.

 • Le digitale muur kan in 20 minuten bij u thuis worden geïnstalleerd en biedt uw gasten en medewerkers goede tijden en veel gelach.

 • Un nieuwe generatie scherm met 32 heldere LED's. Afmeting 2x1 of met een gepersonaliseerd merkin 3x1 m.

 • Voordeel van deze animatie:het kan binnen of buiten worden geïnstalleerd. Zo heb je er het hele jaar door plezier van!

 • Evolledig aanpasbaar, de spelsessies zijn kort voor verhoogde intensiteit, er kan een challenge worden opgezet met bijvoorbeeld de hoogste score of eenmini-toernooi  en een eindklassement.

 • Mode "photobooth" met het maken van foto's en video's.

 • 2  spelmodi, waaronder één standalone zonder host.

 • FFunctie "Uitdagen en scoren".

 • Rdata herstel.

Speelse event animatie, entertainment animatie die alle spelers op gelijke voet zet.

bottom of page