top of page

Advertenties op kegels of interactieve plots, ook wel IPS-kegels of plots genoemd (Interactive Play System)

Les cônes IPS (interactif play system) d

Om in heel België op een unieke en originele manier te adverteren, kozen ze voor: K2Evasion en zijn interactieve kegels (IPS Interactive Play System)

Couverture du cône de K2Evasion par le centre d'esthétique Douce Alchimie de Gosselies

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden suikerontharing, threading ontharing, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Insta de Douce Alchimie K2evasion
 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
La publicité des toitures Willems sur les cônes IPS de K2Evasion

Uw deskundige dakdekker en alle dakwerken in Pont-à-Celles.

Bent u op zoek naar een deskundige dakdekker in de regio Pont-à-Celles, aarzel dan niet om de firma Willems te bellen. Hun expertise omvat al uw dakwerken, van nieuwbouw tot renovatie. Wat uw project ook is, ze beantwoorden graag uw aanvraag.

Construpac est partenaire des cônes interactif IPS de K2Evasion

Of het nu gaat om bouw- of renovatiewerkzaamheden; de firma Construpac beschikt over de technische en professionele vaardigheden die nodig zijn om u kwaliteitswerk te kunnen leveren, uitgevoerd volgens de regels van de kunst en volgens uw wensen.

Deze zorg voor een constante kwaliteit vindt u terug in elke fase van uw project: van de reflectie tot de realisatie, inclusief de materiaalkeuze, alles wordt met de grootste nauwkeurigheid uitgevoerd met als doel totale tevredenheid.

La publicité du Dood Trainer La-Frisara de Luttre est faite sur les cônes interactifs de K

De Italiaans geïnspireerde foodtrailer!

Van Italiaanse afkomst, met professionele ervaring sinds 2001 met mijn restaurant "Il vulcano" in Luttre, bied ik aan via Frisara, een onafhankelijk mobiel afhaalcateringbedrijf.

De Frisara doorkruist voornamelijk Henegouwen, met name de markten, rond bedrijven, scholen, publieke of private evenementen en demonstraties.

 • FB Il Vulcano Luttre pour K2Evasion,
Sur les plots interactifs de K2Evasion, on peut retrouver le cabinet de kinésithérapie de

Benoît LEPAGE werkt samen met zijn collega's aan behandelingen op het gebied van traumatische, postoperatieve, orthopedische, respiratoire fysiotherapie (kinderen en volwassenen) en revalidatie.

L'agence immobilière Delfimmo est partenaire des plots IPS de K2Evasion

Vastgoedkantoor Delfimmo biedt u een vernieuwend concept aan.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring op dit terrein. Na een aantal jaren bij grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken voor ons vanzelfsprekend.
Sinds de oprichting en snelle evolutie van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat enthousiastelingen op zoek gingen naar nieuwe goederen die te koop waren in de regionale pers. De informatie en foto's die in dit soort media aanwezig zijn, zijn vaak zeer beperkt. Bovendien vertegenwoordigen papieren advertenties een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaarskantoren.

Het geheim van onze makelaarscommissie teruggebracht tot 1% is simpel. Wij vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkel hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar is.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
La quincaillerie Le Grossiste de Luttre a placé sa publicité sur les cônes interactifs IPS

Uw schilder- en renovatiespecialist voor uw woning

Le Grossiste is al ruim 16 jaar dé specialist in ijzerwaren, schilderwerken en woningrenovatie voor professionele en particuliere klanten, gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en dienstverlening.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
La pizzeria Il-Vulcano de Luttre fait sa publicité grâce aux cônes interactifs de K2Evasio

Welkom bij “Il Vulcano” in Luttre! Eenmaal binnen wordt u ondergedompeld in een sfeer van pizza's gebakken boven een houtvuur waar de geuren van Italië uw smaakpapillen zullen prikkelen. Om mee te nemen zullen onze specialiteiten in pizza's, desserts, huisgemaakt, u bevallen.

De versheid van de producten, het enthousiaste onthaal van Salvador en zijn knowhow staan ​​tot uw beschikking zodat u een bestelling kunt plaatsen en vervolgens zijn heerlijke pizza's kunt verslinden.

 • FB Il Vulcano Luttre pour K2Evasion,
AQ8-Bodyfast réalise sa publicité de manière originale grâce aux plots interactifs de K2Ev

20 MINUTEN = 3 UUR SPORT = 1.200 CALORIEËN

De EMS-spierelektrostimulatietechnologie heeft zichzelf bewezen: het is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om in recordtijd een harmonieus en gezond lichaam te verkrijgen.

In slechts 20 minuten per sessie activeren we tot wel 350 spieren tegelijk intens en diep, wat vergelijkbaar is met 3 uur conventionele training.

Ons centrum is gevestigd in Nijvel en ons contactnummer is 0477/949.929

 • FB AQ8 Bodyfast Nivelles (K2Evasion)
Les magasins Vape-Shop ont leurs publicités sur les plots IPS de K2Evasion

Uw gespecialiseerde winkel, in de regio Luttre, Jodoigne en Waver, voor alle aankopen van elektronische sigaretten (e-sigaretten) en e-liquids maar ook Shisha’s, gels en shishakolen. Persoonlijk advies en after-sales service.

 • Icone Facebook pour Vape Shop Luttre de K2Evasion
 • Facebook Jodoigne pour K2Evasion
 • Facebook Vape-Shop Wavre, K2Evasioni
L'entreprise d'usinage VDD Industrie a sa publicité sur les cônes de K2Evasion

VDD INDUSTRIE: UW BEWERKINGS- EN LASBEDRIJF

Ons bedrijf gevestigd in Gosselies, maar actief in heel België. Ontdek onze competente en uitgebreide diensten op maat van elke toepassing! VDD Industrie is gespecialiseerd in: mechanische en metaalbouw, plaat- en ketelbouw, lassen: staal – roestvrij staal – gietijzer – aluminium, onderhoud van installaties ter plaatse, conventioneel draaien en frezen, fijnmechanica, enz.

Le lavoir Automatix de Luttre fait sa publicité de manière originale grâce aux plots inter

Het Automatix-washuis bevindt zich in Luttre. Dit etablissement beschikt over een grote parkeerplaats en is de enige automatische wasplaats in de regio die beschikt over een machine en een droger die speciaal ontworpen zijn voor dierendekens (katten, honden, paarden, enz.).

Le centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car fait confiance à K2Evasion pour faire sa pu

Cocoon Car SPRL is een mobiel autodetailingcentrum gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van gebruikte voertuigen en de langdurige bescherming van carrosserieën voor particulieren en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn gepassioneerde team komen bij je thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
 • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
 • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
 • Facebook de cocoon car à Nivelles
L'Américan Bar a fait confiance à K2Evasion pour réaliser sa publicité avec comme support

Zin in donuts, koekjes, pannenkoeken, typisch Amerikaanse gebakjes of zelfs bijzondere burgers “huisgemaakt” en in een “seventies” decor?

Slechts één adres dus, de American Bar gelegen op het centrale plein in Nijvel!

Verjaardagen, babyborrels, bruiloften of andere evenementen, zowel privé als professioneel, de American Bar kan u helpen onvergetelijke herinneringen te creëren!

 • Instagram de l'American Bar de Nivelles
 • FB American Bar Nivelles pour K2Evasion
Cônes interactifs de K2Evasion pour la p
bottom of page