top of page

Advertenties op interactieve kegels of plots, ook wel IPS (Interactive Play System) -kegels of plots genoemd

Les cônes IPS (interactif play system) d

Om in heel België op een unieke en originele manier te adverteren, kozen ze voor K2Evasion en zijn interactieve kegels (IPS Interactive Play System)

Couverture du cône de K2Evasion par le centre d'esthétique Douce Alchimie de Gosselies

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden het verwijderen van suiker, draadhaar, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Insta de Douce Alchimie K2evasion
 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
La publicité des toitures Willems sur les cônes IPS de K2Evasion

Uw dakdekker en alle dakwerkzaamheden in Pont-à-Celles.

U bent op zoek naar een deskundige dakdekker in de streek van Pont-à-Celles, aarzel dan niet om de firma Willems in te schakelen. Hun expertise omvat al uw dakwerkzaamheden, van nieuwbouw tot renovatie, wat uw project ook is, zij beantwoorden graag uw vraag.

Construpac est partenaire des cônes interactif IPS de K2Evasion

Of het nu gaat om bouw- of renovatiewerkzaamheden; de firma Construpac beschikt over de nodige technische en vakbekwaamheid om u kwaliteitsvol werk te kunnen leveren, uitgevoerd volgens de regels van de kunst en volgens uw wensen.

Deze zorg voor constante kwaliteit is terug te vinden in elke fase van uw project: van de reflectie tot de realisatie via de materiaalkeuze, alles wordt strikt uitgevoerd met als doel totale tevredenheid.

La publicité du Dood Trainer La-Frisara de Luttre est faite sur les cônes interactifs de K

De Italiaans geïnspireerde foodtrailer!

Van oorsprong Italiaans en sinds 2001 professionele ervaring met mijn restaurant " Il vulcano " in Luttre, bied ik via Frisara een onafhankelijk mobiel horecabedrijf aan om mee te nemen.

De Frisara doorkruist voornamelijk Henegouwen, met name markten, zakelijke omgevingen, scholen, openbare en privé-evenementen en evenementen.

 • FB Il Vulcano Luttre pour K2Evasion,
Sur les plots interactifs de K2Evasion, on peut retrouver le cabinet de kinésithérapie de

Benoît LEPAGE werkt met zijn medewerkers aan behandelingen in traumatische, postoperatieve, orthopedische, respiratoire fysiotherapie (kinderen en volwassenen) en in revalidatie.
 

L'agence immobilière Delfimmo est partenaire des plots IPS de K2Evasion

Vastgoedmakelaar Delfimmo biedt u een innovatief concept.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren in grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken ons vanzelfsprekend.

Sinds de oprichting en snelle ontwikkeling van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers naar nieuw te koop aangeboden onroerend goed zochten. De informatie en foto's in dit soort media zijn vaak erg beperkt. Bovendien vertegenwoordigt gedrukte reclame een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.

Het geheim van onze bureaucommissie teruggebracht tot 1% is simpel. We vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkelpui hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag over de hele wereld beschikbaar is.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
La quincaillerie Le Grossiste de Luttre a placé sa publicité sur les cônes interactifs IPS

Uw specialist in het schilderen en renoveren van uw woning

Le Grossiste is al meer dan 16 jaar dé ijzerwaren-, schilder- en woningrenovatiespecialist voor professionele en particuliere klanten , gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en diensten.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
La pizzeria Il-Vulcano de Luttre fait sa publicité grâce aux cônes interactifs de K2Evasio

Welkom bij "Il Vulcano" in Luttre! Eenmaal door de deur word je ondergedompeld in een atmosfeer van pizza's gekookt boven een houtvuur waar de geuren van Italië je smaakpapillen zullen prikkelen. Om mee te nemen, zullen onze specialiteiten in pizza's, desserts, zelfgemaakt, u in verrukking brengen.

De versheid van de producten, de enthousiaste ontvangst van Salvador en zijn knowhow staan ​​tot uw beschikking zodat u zijn heerlijke pizza's kunt bestellen en daarna kunt verslinden .

 • FB Il Vulcano Luttre pour K2Evasion,
AQ8-Bodyfast réalise sa publicité de manière originale grâce aux plots interactifs de K2Ev

20 MINUTEN = 3 UUR SPORT = 1.200 CALORIEËN

De EMS-spierstimulatietechnologie heeft zichzelf bewezen: het is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om in recordtijd een harmonieus en gezond lichaam te bereiken.

In slechts 20 minuten per sessie activeren we tot wel 350 spieren tegelijk intens en diep, wat vergelijkbaar is met 3 uur conventionele training.

Ons centrum is gevestigd in Nijvel en ons contactnummer is 0477 / 949.929

 • FB AQ8 Bodyfast Nivelles (K2Evasion)
Les magasins Vape-Shop ont leurs publicités sur les plots IPS de K2Evasion

Uw gespecialiseerde winkel, in de regio Luttre, Geldenaken en Waver, voor elke aankoop van elektronische sigaretten (e-sigaretten) en e-liquids, evenals shisha's, gels en shisha-houtskool. Persoonlijk advies en dienst na verkoop.

 • Icone Facebook pour Vape Shop Luttre de K2Evasion
 • Facebook Jodoigne pour K2Evasion
 • Facebook Vape-Shop Wavre, K2Evasioni
L'entreprise d'usinage VDD Industrie a sa publicité sur les cônes de K2Evasion

VDD INDUSTRIE: UW BEWERKINGS- EN LASBEDRIJF

Ons bedrijf is gevestigd in Gosselies, maar actief in heel België. Ontdek onze competente en uitgebreide diensten aangepast aan elke toepassing! VDD Industrie is gespecialiseerd in: mechanische en metaalconstructie , plaat- en ketelbouw , lassen : staal - RVS - gietijzer - aluminium, onderhoud van on-site apparatuur , conventioneel draai- en freeswerk , fijnmechanica , etc.

Le lavoir Automatix de Luttre fait sa publicité de manière originale grâce aux plots inter

Het washuis van Automatix bevindt zich in Luttre. Dit etablissement heeft een grote parkeerplaats en is de enige automatische wasserij in de regio met een machine en een droger die speciaal zijn ontworpen voor dekens voor dieren (katten, honden, paarden, enz.).

Le centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car fait confiance à K2Evasion pour faire sa pu

Cocoon Car SPRL is een mobiel detailleringscentrum voor auto's gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in het reviseren van tweedehandse voertuigen en in de langdurige bescherming van carrosserieën voor privévoertuigen en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn team van enthousiastelingen komen bij jou thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
 • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
 • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
 • Facebook de cocoon car à Nivelles
L'Américan Bar a fait confiance à K2Evasion pour réaliser sa publicité avec comme support

Wil je donuts, koekjes, pannenkoeken, typisch Amerikaans gebak of zelfs speciale "huisgemaakte" hamburgers proeven in een "seventies" -decor?

Er is dus maar één adres, de American Bar op de Grote Markt van Nijvel!

Verjaardagen, babyborrels, bruiloften of andere evenementen, zowel privé als professioneel, de American Bar kan u helpen onvergetelijke herinneringen te creëren!

 • Instagram de l'American Bar de Nivelles
 • FB American Bar Nivelles pour K2Evasion
Cônes interactifs de K2Evasion pour la p
bottom of page