Adverteren zeildoek op Braziliaanse schaal

La bâche publicitaire 2019 qui sera placée sur l'échelle infernale ou échelle brésilienne de K2Evasion avec comme sponsors: Toiture Willems Denis, l'agence immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles, la librairie "Archibald&Co" de Jodoigne, le salon d'Esthétique "Douce Alchimie" de Gosselie gérée par Laurence Godderis et la quincaillerie "Le grossiste" à Luttre.
L'échelle infernale de K2Evasion appelée également échelle brésilienne est une activité ludique pour tous vos événements.

Om overal in België te adverteren, kiezen ze al jaren voor K2Evasion en zijn Braziliaanse schaal, ook wel de helse schaal genoemd.

L'échelle brésilienne de K2Evasion est soutenue par les Toitures Willems de Rosseignies.
Toiture Willems sera un des partenaires privillégié de la société K2Evasion. Denis Willems soutient HONTOIR Vincent depuis plusieurs années.

Dakbedekkingsbedrijf gevestigd in de steden Pont-à-Celles & Fleurus.

Profiteer van de knowhow van een jong en dynamisch team op het gebied van dakbedekking. Van nieuwbouw tot renovatie, de firma Willems staat garant voor kwaliteitswerk voor al uw dakwerkzaamheden. Bel de storingsdienst in geval van nood of slecht weer. Ze zijn actief in de regio Charleroi, Courcelles, Pont-à-Celles tot Nijvel en omgeving.

C'est le logo officiel de Delfimmo pour la société événementielle K2Evasion.
Delfimmo est partenaire de K2Evasion. Cette agengence immobilière à 1% de commission.

Vastgoedmakelaar Delfimmo biedt u een innovatief concept.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren in grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken ons vanzelfsprekend.

Sinds de oprichting en snelle ontwikkeling van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers naar nieuw te koop aangeboden onroerend goed zochten. De informatie en foto's in dit soort media zijn vaak erg beperkt. Bovendien vertegenwoordigt gedrukte reclame een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.

Het geheim van onze bureaucommissie teruggebracht tot 1% is simpel. We vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkelpui hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag over de hele wereld beschikbaar is.

  • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Pour toutes vos bandes dessinées, faites confiance à la librairie Arhibald & Co partenaire de K2Evasion.
La librairie Archibald & Co est partenaire de K2Evasion depuis des années et est située à Jodoigne.

De boekwinkel Archibald & Co is gespecialiseerd in strips, manga, beeldjes en strips in Geldenaken.

Aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte strips.

  • FB Archibald&Co pour K2Evasion
  • Facebook Librairie Archibald&Co
  • Twitter Archilbald&co pour K2Evasion
  • Pinterest Archibald&Co pr K2Evasion
Votre centre d'Esthétique Douce Alchimie rejoint l'aventure de l'échelle brésilienne de K2Evasion.
Douce Alchimie est heureuse d'être partenaire de l'échelle brésilienne ou échelle infernale de K2Evasion, votre partenaire en divertissements.de la société K2Evasion

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden het verwijderen van suiker, draadhaar, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

  • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
  • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
La quincaillerie de Luttre et marchand de peinture de Luttre est revendeur officiel des plus grandes marques: TRIMETAL, LEVIS, PROCOLOR, KAUFFMAN, ...
Logo de la quincaillerie Le grossiste à Luttre, votre partenaire peinture spécialiste de la marque PROCOLOR

Uw specialist in het schilderen en renoveren van uw woning

Le Grossiste is al meer dan 16 jaar dé ijzerwaren-, schilder- en woningrenovatiespecialist voor professionele en particuliere klanten , gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en diensten.

  • Facebook Le grossiste pour K2Evasion