top of page

Reclamezeil op de Braziliaanse ladder

Bâche des partenaires de l'échelle infernale de K2Evasion
L'échelle infernale de K2Evasion appelée également échelle brésilienne est une activité ludique pour tous vos événements.

Om in heel België te adverteren, kiezen ze al jaren voor K2Evasion en zijn Braziliaanse ladder, ook wel helse ladder genoemd.

Publicité de l'agende immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles sur le panneau de la tour d'e

Vastgoedkantoor Delfimmo biedt u een vernieuwend concept aan.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring op dit terrein. Na een aantal jaren bij grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken voor ons vanzelfsprekend.
Sinds de oprichting en snelle evolutie van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat enthousiastelingen op zoek gingen naar nieuwe goederen die te koop waren in de regionale pers. De informatie en foto's die in dit soort media aanwezig zijn, zijn vaak zeer beperkt. Bovendien vertegenwoordigen papieren advertenties een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaarskantoren.
Het geheim van onze makelaarscommissie teruggebracht tot 1% is eenvoudig. Wij vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkel hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar is.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Publicité du centre d'esthétique Douce Alchimie de Gosselies sur le panneau de la tour d'

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden suikerontharing, threading ontharing, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
Publicité du magasin Le Grossiste à Luttre sur le panneau du mur d'escalade mobile de K2E

Uw schilder- en renovatiespecialist voor uw woning

Le Grossiste is al ruim 16 jaar dé specialist in ijzerwaren, schilderwerken en woningrenovatie voor professionele en particuliere klanten, gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en dienstverlening.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
Publicité du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car à Nivelles sur le panneau du mur

Cocoon Car SPRL is een mobiel autodetailingcentrum gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van gebruikte voertuigen en de langdurige bescherming van carrosserieën voor particulieren en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn gepassioneerde team komen bij je thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
 • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
 • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
 • Facebook de cocoon car à Nivelles
bottom of page