top of page

Advertenties op interactieve kegels of plots, ook wel IPS (Interactive Play System) -kegels of plots genoemd

Les cônes IPS (interactif play system) d

Om in heel België op een unieke en originele manier te adverteren, kozen ze voor K2Evasion en zijn interactieve kegels (IPS Interactive Play System)

Votre centre d'Esthétique Douce Alchimie rejoint l'aventure et sponsorise un plot IPS de K2Evasion.
Douce Alchimie est heureuse de sponsorisé un cône interactif de la société K2Evasion.

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden het verwijderen van suiker, draadhaar, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
 • Insta de Douce Alchimie K2evasion
Les toitures Willems sponsorisent un cône Interactif (Cône IPS) de la société K2Evasion.
Denis Willems vient rejoindre les sponsors de K2Evasion en parrainant un cône Interactif.

Uw dakdekker en alle dakwerkzaamheden in Pont-à-Celles.

U bent op zoek naar een deskundige dakdekker in de streek van Pont-à-Celles, aarzel dan niet om de firma Willems in te schakelen. Hun expertise omvat al uw dakwerkzaamheden, van nieuwbouw tot renovatie, wat uw project ook is, zij beantwoorden graag uw vraag.

Le cône IPS de K2Evasion sponsorisé par Construpac.
Constructpac vient sponsoriser un cône IPS (Interactif Play System) de K2Evasion.

Of het nu gaat om bouw- of renovatiewerkzaamheden; de firma Construpac beschikt over de nodige technische en vakbekwaamheid om u kwaliteitsvol werk te kunnen leveren, uitgevoerd volgens de regels van de kunst en volgens uw wensen.

Deze zorg voor constante kwaliteit is terug te vinden in elke fase van uw project: van de reflectie tot de realisatie via de materiaalkeuze, alles wordt strikt uitgevoerd met als doel totale tevredenheid.

Le food-truck "La Frisara" est partenaire des cônes interactifs de K2Evasion.
Un cône Interactif IPS est sponsorisé par le food-trailler La frisara de Luttre.

De Italiaans geïnspireerde foodtrailer!

Van oorsprong Italiaans en sinds 2001 professionele ervaring met mijn restaurant " Il vulcano " in Luttre, bied ik via Frisara een onafhankelijk mobiel horecabedrijf aan om mee te nemen.

De Frisara doorkruist voornamelijk Henegouwen, met name markten, zakelijke omgevingen, scholen, openbare en privé-evenementen en evenementen.

 • FB Il Vulcano Luttre pour K2Evasion,
Le cône IPS du kiné Benoît Lepage pour votre partenaire en divertissements K2Evasion.
Cabinet de kiné Benoit Lepage de Thiméon est partenaire des cônes interactifs (IPS) de K2Evasion (société événementielle).

Benoît LEPAGE werkt in samenwerking met Mélina MATTON aan traumatische, postoperatieve, orthopedische, respiratoire fysiotherapiebehandelingen (kinderen en volwassenen) en revalidatie.

Votre agence immobilière Delfimmo est partenaire pour un plot interactif (IPS) de K2Evasion.
Delfimmo est le partenaire de K2Evasion pour ses cônes IPS.

Vastgoedmakelaar Delfimmo biedt u een innovatief concept.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren in grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken ons vanzelfsprekend.

Sinds de oprichting en snelle ontwikkeling van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers naar nieuw te koop aangeboden onroerend goed zochten. De informatie en foto's in dit soort media zijn vaak erg beperkt. Bovendien vertegenwoordigt gedrukte reclame een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.

Het geheim van onze bureaucommissie teruggebracht tot 1% is simpel. We vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkelpui hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag over de hele wereld beschikbaar is.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Le logo Legrossiste est partenaire des plots interactifs de K2Evasion.
Logo de la quincaillerie Le grossiste à Luttre. Votre spécialiste peinture pour la marque PROCOLOR, XYLADECOR, TRIMETAL, LEVIS,...

Uw specialist in het schilderen en renoveren van uw woning

Le Grossiste is al meer dan 16 jaar dé ijzerwaren-, schilder- en woningrenovatiespecialist voor professionele en particuliere klanten , gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en diensten.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
La pizzeria "Il Vulcano" de Pont-à-Celles propose une publicité sur le cône interactif de K2Evasion.
La pizzeria "Il vulcano" située à Luttre propose sa publicité sur un plot interactif de K2Evasion.

Welkom bij "Il Vulcano" in Luttre! Eenmaal door de deur word je ondergedompeld in een atmosfeer van pizza's gekookt boven een houtvuur waar de geuren van Italië je smaakpapillen zullen prikkelen. Om mee te nemen, zullen onze specialiteiten in pizza's, desserts, zelfgemaakt, u in verrukking brengen.

De versheid van de producten, de enthousiaste ontvangst van Salvador en zijn knowhow staan ​​tot uw beschikking zodat u zijn heerlijke pizza's kunt bestellen en daarna kunt verslinden .

 • FB Il Vulcano Luttre pour K2Evasion,
AQ8 Bodyfast est un centre d'électro-stimulation musculaire situé à Nivelles et propose sa publicité chez K2Evasion.

20 MINUTEN = 3 UUR SPORT = 1.200 CALORIEËN

De EMS-spierstimulatietechnologie heeft zichzelf bewezen: het is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om in recordtijd een harmonieus en gezond lichaam te bereiken.

In slechts 20 minuten per sessie activeren we tot wel 350 spieren tegelijk intens en diep, wat vergelijkbaar is met 3 uur conventionele training.

Ons centrum is gevestigd in Nijvel en ons contactnummer is 0477 / 949.929

 • FB AQ8 Bodyfast Nivelles (K2Evasion)
K2Evasion fait la publicité de Vape-Shop Luttre, Vape-Shop Wavre et Vape-Shop Jodoigne sur ses cônes interactifs IPS.
Le spécialiste de la cigarette électronique, Vape-shop Wavre, Vape-shop Jodoigne et Vape-shop Luttre ont choisi K2Evasion pour faire leurs publicités.

Uw gespecialiseerde winkel, in de regio Luttre, Geldenaken en Waver, voor elke aankoop van elektronische sigaretten (e-sigaretten) en e-liquids, evenals shisha's, gels en shisha-houtskool. Persoonlijk advies en dienst na verkoop.

 • Icone Facebook pour Vape Shop Luttre de K2Evasion
 • Facebook Jodoigne pour K2Evasion
 • Facebook Vape-Shop Wavre, K2Evasioni
VDDIndustrie est une entreprise d'usinage et de soudure qui fait sa publicité grâce aux cônes interactifs de K2Evasion.

VDD INDUSTRIE: UW BEWERKINGS- EN LASBEDRIJF

Ons bedrijf is gevestigd in Gosselies, maar actief in heel België. Ontdek onze competente en uitgebreide diensten aangepast aan elke toepassing! VDD Industrie is gespecialiseerd in: mechanische en metaalconstructie , plaat- en ketelbouw , lassen : staal - RVS - gietijzer - aluminium, onderhoud van on-site apparatuur , conventioneel draai- en freeswerk , fijnmechanica , etc.

K2Evasion fait la publicité du lavoir Automatix sur ses cônes interactifs.
Depuis son lancement, le lavoir automatix est partenaire de K2Evasion et de ses cônes interactifs IPS.

Het washuis van Automatix bevindt zich in Luttre. Dit etablissement heeft een grote parkeerplaats en is de enige automatische wasserij in de regio met een machine en een droger die speciaal zijn ontworpen voor dekens voor dieren (katten, honden, paarden, enz.).

K2Evasion fait la pub du centre d'esthétique pour voitures: Cocoon Car.
Cocoon Car, centre mobile d'esthétique pour voiture est basé à Nivelles et fait confiance au cônes interactifs de K2Evasion pour faire sa publicité.

Cocoon Car SPRL is een mobiel detailleringscentrum voor auto's gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in het reviseren van tweedehandse voertuigen en in de langdurige bescherming van carrosserieën voor privévoertuigen en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn team van enthousiastelingen komen bij jou thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
 • Facebook de cocoon car à Nivelles
K2Evasion fait la pub d'American Bar Nivelles et ses Donuts sur ses cônes interactifs.
American Bar Nivelles profite de K2Evasion pour faire sa publicité.

Wil je donuts, koekjes, pannenkoeken, typisch Amerikaans gebak of zelfs speciale "huisgemaakte" hamburgers proeven in een "seventies" -decor?

Er is dus maar één adres, de American Bar op de Grote Markt van Nijvel!

Verjaardagen, babyborrels, bruiloften of andere evenementen, zowel privé als professioneel, de American Bar kan u helpen onvergetelijke herinneringen te creëren!

 • Facebook d'American Bar Nivelles car à Nivelles pour K2Evasion
Cônes interactifs de K2Evasion pour la p
bottom of page