Adverterend zeildoek voor biatlonschieten met lasergeweer

Bâche publicitaire du tir à la carabine
Le tir de biathlon avec les carabines la

Om in heel België op een originele manier te adverteren, kozen ze voor K2Evasion en zijn biathlonschietactiviteit met zijn lasergeweren.

Les carabines lasers No risk de K2Evasion sont sponsorisée par l'agence Belfius de Luttre
Agence Belfius de Luttre, Belfius porte du Brabant est partenaire des carabines lasers de K2Evasion.

Open een rekening en ontvang een kredietkaart, voer uw bankverrichtingen online uit, zoek het meest geschikte tarief voor uw situatie om een appartement te verwerven of uw huis te bouwen en verzeker ze zonder risico, vind de beste financiering voor uw nieuwe wagen met een aangepaste verzekering, uw bedrijfsproject lanceren of een interessante investering doen ... zoveel diensten dat het team van "BELFIUS Banque et Assurances de Luttre" zorgt voor uw welzijn en uw tevredenheid.

  • Facebook Belfius Banques et assurances de K2Evasion
Les carabines lasers Kiwi Précision sont sponsorisée par AQ8 Bodyfast électro-stimulation de Nivelles et par Manu Decot.
AQ8electrostimulation Nivelles pour les carabines lasers de biathlon de K2Evasion, votre partenaire en divertissements

20 MINUTEN = 3 UUR SPORT = 1.200 CALORIEËN

EMS-spierstimulatietechnologie heeft zichzelf bewezen: het is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om in recordtijd een harmonieus en gezond lichaam te bereiken.

In slechts 20 minuten per sessie activeren we tot wel 350 spieren tegelijk intens en diep, wat vergelijkbaar is met 3 uur conventionele training.


Ons centrum is gevestigd in Nijvel en ons contactnummer is 0477 / 949.929

  • FB AQ8 Bodyfast Nivelles (K2Evasion)
L'American Bar de Nivelles et ses Donut's et Hamburgers Homemade
American Bar Nivelles pour K2Evasion avec ses donut's et hamburgers homemade

Wil je donuts, koekjes, pannenkoeken, typisch Amerikaans gebak of zelfs speciale "huisgemaakte" hamburgers proeven in een "seventies" -decor?

Er is dus maar één adres, de American Bar op de Grote Markt van Nijvel!

Verjaardagen, babyborrels, bruiloften of andere evenementen, zowel privé als professioneel, de American Bar kan u helpen onvergetelijke herinneringen te creëren!

  • FB American Bar Nivelles pour K2Evasion
Les carabines lasers kiwi précision de K2Evasion sponsorisées par Cocoon Car Nivelles (Benoît Dossche)
Cocoon Car, centre d'Esthétique pour voiture situé à nivelles est partenaires des carabines lasers de K2Evasion. Les carabines lasers sont de la marque "Kiwi précision".

Cocoon Car SPRL is een mobiel detailleringscentrum voor auto's gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van tweedehandsvoertuigen en in de langdurige bescherming van carrosserieën van personenwagens en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn team van enthousiastelingen komen bij jou thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

  • Logo Youtube de cocoon car pour le tir à la carabine laser de K2Evasion
  • Facebook de cocoon car à Nivelles
Les carabines lasers de K2Evasion sponsorisée par Guillaume Delferrière de Delfimmo.
Angence Delfimmo de Pont-à-Celles soutient K2Evasion et ses carabines lasers de Kiwi précision.

De makelaar van Delfimmo stelt u een innovatief concept voor.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren in grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken ons vanzelfsprekend.
Sinds de oprichting en snelle ontwikkeling van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers naar nieuw te koop aangeboden onroerend goed zochten. De informatie en foto's in dit soort media zijn vaak erg beperkt. Bovendien vertegenwoordigen gedrukte advertenties een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.
Het geheim van onze bureaucommissie teruggebracht tot 1% is simpel. We vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkelpui hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag over de hele wereld beschikbaar is.

  • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Douce Alchimie et Douce Alchimie Studio Pulates sonsorisents les carabines lasers Kiwiprécision de K2Evasion.
Douce Alchimie Pilates studio Gosselies soutient K2Evasion et ses carabines de Biathon lasers.

Gecertificeerd en beoefend in Studio Pilates sinds 2012, heeft de oprichting van deze studio het mogelijk gemaakt om het fysieke en het diepe emotionele te combineren. Inderdaad, de Peak Pilates-methode integreert het lichaam, de ademhaling en beweging dankzij de "Contrology" die het heeft gevonden. "Douce Alchimie - Pilates studio" streeft ernaar om het begrip en de onderlinge verbinding van al deze aspecten in uw persoonlijke training en welzijn te bevorderen.

  • Logo Facebook de Douce Alchimie Pilates Studio
Le tir de biathlon laser de K2Evasion est sponsorisée par la quincaillerie Le Grossiste de Luttre
Peinture et quincaillerie Le Grossiste à Luttre est partenaire des carabines laser No Risk de biathlon de K2Evasion.

Uw specialist in het schilderen en renoveren van uw woning

Le Grossiste is al meer dan 16 jaar dé ijzerwaren-, schilder- en woningrenovatiespecialist voor professionele en particuliere klanten , gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en diensten.

  • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
La carabine laser de K2Evasion est sponsorisée par la librairie Archibald & Co de Jodoigne. C'est une carabine Kiwiprécision.
Logo Clashgraphic Luttre pour K2Evasion

De studio die jou ondersteunt bij het creëren, ontwikkelen en produceren van jouw identiteit en visuele communicatie.

Luisteren, openheid, deskundigheid en reactievermogen garanderen de realisatie van uw projecten in de beste omstandigheden.

  • Facebook ClashGraphic pour K2Evasion