top of page

Airball tafel
De opblaasbare vliegende ballentafel

“Een spel dat de zwaartekracht tart is altijd geweldig!
Behendigheid en snelheid zijn de sleutelwoorden om erin te slagen je zwevende ballen van de ene naar de andere kant van de Airball-tafel, ook wel vliegende ballentafel genoemd, te laten kruisen.

Bent u geïnteresseerd in het huren van een ongelooflijk opblaasbaar spel met veel uitdaging, maar ook aantrekkelijk voor de vaardigheden van de gebruikers?

 

Dit fantastische K2Evasion-spel is zeer origineel en belooft je veel plezier.

Zowel magisch als uitdagend, deze prachtige vliegende ballentafel, ook wel Airball-tafel genoemd, zal zowel volwassenen als kinderen verbazen. Dit kleine, originele tafeltje, bedekt met vele kleine kegeltjes, heeft inderdaad iets om van te genieten. Dankzij de druk in de structuur ontsnapt lucht via de bovenkant van deze kleine kegels en als je een bal in deze luchtstroom plaatst, zal deze stabiel zijn en gaan zweven. Het doel is om al deze kleine balletjes over de tafel te laten reizen zonder de ballen met je handen aan te raken.

Geel, blauw en rood van kleur, dit opblaasbare K2Evasion-spel is ideaal voor elk type evenement dat u organiseert, of het nu in uw bedrijf, op school, voor een verjaardag, enz. is. Aan het eind van de tafel staan ​​kleine basketbalringen waarin je zult al deze kleine plastic balletjes moeten verslaan. Dit opblaasspel wordt gebruiksklaar verhuurd en jij hoeft je verder nergens zorgen over te maken! Gegarandeerd succes!

K2Evasion verhuurt kwaliteitsapparatuur die voldoet aan alle huidige normen.

Afmetingen: 4,5 m lang x 1,2 m breed x 1,3 m hoog.

bottom of page