top of page

Airball tafel

De opblaasbare vliegende baltafel

“Een zwaartekracht tartende game is altijd geweldig!
Behendigheid en snelheid zijn de sleutelwoorden om je zwevende ballen met succes van de ene kant van de Airball-tafel naar de andere te bewegen, ook wel de vliegende baltafel genoemd."

Ben je geïnteresseerd in het huren van een compleet ongelooflijk opblaasbaar spel met veel uitdaging maar ook aantrekkelijk voor de vaardigheid van de gebruikers?

 

Deze fantastische game van K2Evasion is erg origineel en belooft je veel plezier.

Zowel magisch als "uitdagend", deze prachtige tafel met vliegende ballen, ook wel Airball-tafel genoemd, zal zowel volwassenen als kinderen verbazen. Inderdaad, dit originele tafeltje bedekt met veel kleine kegels heeft iets om te plezieren. Dankzij de druk in de structuur ontsnapt lucht door de bovenkant van deze kleine kegels en als je een bal in deze luchtstroom hebt, is deze stabiel en zweeft hij. Het doel is om al die kleine balletjes over de tafel te laten bewegen zonder de ballen met je handen aan te raken.

Geel, blauw en rood, dit opblaasbare spel van K2Evasion is ideaal voor elk type evenement dat u organiseert, of het nu in uw bedrijf is, in uw school, voor een verjaardag, ... Aan het einde van de tafel zijn kleine basketbalringen die u moet laat al die kleine plastic ballen erin vallen. Dit opblaasbare spel wordt gebruiksklaar verhuurd en u hoeft zich verder nergens zorgen over te maken! Gegarandeerd succes!

K2Evasion verhuurt kwaliteitsapparatuur die voldoet aan alle geldende normen.

Afmetingen: 4,5 m lang x 1,2 m breed x 1,3 hoog.

bottom of page