top of page
La tonnelle personnalisée de K2Evasion

Het K2Evasion prieel

“Of het nu is om u te beschermen tegen de zon, de avonddauw te vermijden of u te beschermen tegen slecht weer, het prieel zal de essentiële toets aan uw evenement toevoegen om uw feest te verfraaien.”

Wilt u uw tuinpaviljoen in enkele ogenblikken opzetten en wilt u een iets ruimere tent? Hier is het opvouwbare tuinpaviljoen van 3 x 4,5 meter van K2Evasion.

Dit is de ideale plek om uw gasten te verwelkomen. Dankzij de wanden kunt u het hele jaar door van deze tent profiteren en kan uw evenement zonder problemen plaatsvinden, beschut tegen slecht weer.

 

Met een klein oppervlak kan de K2Evasion-doorn overal worden geïnstalleerd waar u hem nodig heeft.

 

De tent is gemaakt van materialen van zeer goede kwaliteit, heeft een stevig aluminium frame en een structuur met een diameter van 50 mm (wanddikte: 2 mm). Het dakzeil is perfect waterdicht en gemaakt van polyester gevoerd met PVC (450 gr/m²). Bovendien kan deze tent bij het plaatsen van de zijwanden winddicht gemaakt worden.

Met of zonder sluitingen kan het prieel voorzien van zijzeilen ook open blijven om meer licht binnen te laten en vooral het zicht op de omgeving vrij te maken.

Dit type prieel, ook wel barnum genoemd, wordt vooral gebruikt bij een verjaardagsfeestje in de tuin, een bruiloft of bij een proeverij, om zo schaduw te creëren en te beschermen tegen de brandende zon.

Tijdens elke verhuurservice verzorgt K2Evasion de levering en ophaling van het materieel, evenals de montage en demontage van de constructie.

 

Voordeel :

  • Dankzij het ingenieuze scharniersysteem in minder dan een minuut klaar voor gebruik. Bij het (de)monteren van de Barnum is geen gereedschap nodig. Hoewel de vouwtent zeer snel is op te zetten, is hij zeer solide!

  • Handige draagtas voor het vervoeren van de zijwanden.

  • Draagtas met wielen

bottom of page