top of page
La tonnelle personnalisée de K2Evasion

Het gepersonaliseerde prieel

"Of het nu is om u te beschermen tegen de zon, de avonddauw te vermijden of u te beschermen tegen het weer, het tuinpaviljoen zal de essentie toevoegen aan uw evenement om uw feest te verfraaien."

U wilt uw tuinpaviljoen in enkele ogenblikken opzetten en u wilt een teBen je wat ruimer? Hier komt het opvouwbare tuinpaviljoen van 3m x 4,5m vandaan K2Evasion.

Dit wordt de ideale plek om uw gasten te verwelkomen. Dankzij de wanden kunt u het hele jaar door genieten van deze tent en kan uw evenement zonder incidenten plaatsvinden, beschut tegen slecht weer.

 

Van klein oppervlak, het prieel vanK2Ontduikenkan overal worden geïnstalleerd waar u het nodig hebt.

 

De tent is gemaakt van materialen van zeer goede kwaliteit en heeft een stevig aluminium frame en een structuur met een diameter van 50 mm (wanddikte: 2 mm). Het dakzeil is perfect waterdicht en gemaakt van polyester gevoerd met PVC (450 gr/m²). Daarnaast kan deze tent bij het plaatsen van de zijwanden winddicht gemaakt worden.

Met of zonder sluitingen kan het paviljoen voorzien van zijzeilen ook open blijven om meer licht binnen te laten en vooral om het zicht op de omgeving vrij te maken.

Dit type prieel, ook wel barnum genoemd, wordt met name gebruikt voor een verjaardagsfeestje in de tuin, een bruiloft of voor een proeverij, om schaduw te creëren en jezelf te beschermen tegen de brandende zon.

Tijdens elke verhuurbeurtK2Ontduikenzorgt voor de levering en het ophalen van de apparatuur, evenals de montage en demontage van de constructie.

 

Voordeel :

  • In minder dan een minuut klaar voor gebruik dankzij het ingenieuze scharniersysteem. Er is geen gereedschap nodig bij het monteren/demonteren van de Barnum. Hoewel de vouwtent zeer snel is op te zetten, is hij zeer solide!

  • Praktische draagtas voor het vervoeren van de zijwanden.

  • Transporttas met wielen

bottom of page