top of page
Un jeu interactif captivant, Ze-Wall de K2Evasion

Digitale muur, interactieve muur of "Ze-Wall"

“ Wil je een leuk evenement organiseren en buzz creëren ?

Wil je de deelnemers van je evenement verrassen met een digitale, interactieve en originele animatie ?

Dus, klaar om de muur uit te dagen ? 

Bent u op zoek naar een vernieuwende, leuke, ongebruikelijke, sportieve activiteit om de band tussen deelnemers te versterken of wilt u innoveren en uw medewerkers een nieuwe manier bieden om elkaar te leren kennen, samen te werken, etc.

Ontdek de interactieve digitale muur van K2Evasion, ook wel "Ze-Wall" genoemd.

Tegenwoordig kan niets nieuwe technologie vervangen. Met zijn innovatieve, dynamische en heldere ontwerp zal dit spel de aandacht van spelers trekken en zullen ze betoverd en meer verenigd dan ooit vertrekken dankzij deze originele, interactieve en gedenkwaardige animatie!

De digitale muur of de interactieve animatie van K2Evasion is ontworpen voor kinderen maar ook voor volwassenen tijdens bijvoorbeeld uw teambuilding.

"Ze-Wall" van K2Evasion is een innovatief concept dat vreugde en gezelligheid brengt tijdens uw evenementen. Je kunt strijden in de vorm van een battle (één tegen één) of in teams, vol met mogelijke combinaties met rankings van de beste spelers of teams gedurende de dag of je evenement.

Onze evenementanimatie creëert direct een band tussen spelers, ongeacht hun leeftijd, status, geslacht en fysieke conditie. We dagen elkaar uit op sportgames, reflexen, geheugen, behendigheid of coördinatie voor een unieke gebeurtenis die ons bij zal blijven. Zorg voor een geslaagd bedrijfsevenement of feest.

Breng uw evenement in beweging met sportentertainment dat zich aanpast aan uw deelnemers en uw sport !

Het wordt gespeeld met de handen of verschillende accessoires zoals ballen, balletjes, rackets, …

Er zijn verschillende variaties op de animatie beschikbaar (Olympische sporten: voetbal, tennis, handbal, rugby, basketbal, golf, padel, schermen, boksen, schieten, boogschieten) :

 • De voetbalversie : volgens hetzelfde principe als het vorige, wordt dit deel gedaan met een voetbal. U kunt het aantal lichtvierkanten bepalen dat zal verdwijnen zodra de muur wordt aangeraakt, afhankelijk van het niveau van elk vierkant.

 • De tennisversie : hetzelfde voor voetbal, behalve dat het spel wordt gespeeld met een bal en een tennisracket.

 • De golfversie : hetzelfde voor voetbal, behalve dat het spel wordt gespeeld met een bal en een club.

 • ...

 • De atletiekversie : de interactieve muur bevindt zich aan het einde van een gangpad met de lengte die u bepaalt. Zodra de lichten aan zijn, wat het begin van de race aangeeft, wint de eerste persoon die zijn sprint voltooit en de muur raakt.

 • De handmatige versie : raak met uw handen elk van de gekleurde knoppen aan. De persoon die het snelst is en met de meeste reflexen om zoveel mogelijk brandende lampjes aan te raken, wint het duel.

 • De reflexversie : gedurende de toegewezen tijd lichten de vierkanten snel één voor één op over het hele bord, het is aan jou om zoveel mogelijk licht aan te raken.

Maak van uw evenement ook een preventieve animatie om uw deelnemers te sensibiliseren!

De digitale of interactieve muur van K2Evasion maakt het opzetten van verschillende workshops mogelijk :

 • Preventie (alcohol, verdovende middelen, enz.). Test de effecten van drugs en alcohol op je reflexen met een simulatiebril. strategiespellen, geheugen, reflexen, originele en herziene bordspellen: Snake, Simon, Mastermind, ...

 • Zakelijke beveiliging. Twijfels over het gebruik van veiligheidsmiddelen zoals handschoenen of veiligheidsbril? Ontdek op de interactieve muur van uw entertainmentpartner K2Evasion dat het geen belemmering is voor prestaties op het werk! Workshops om bewustwording van het dragen van PBM (veiligheidsbril, handschoenen en schoenen) te vergroten. Bewustwording van de impact van een ongeval op het werk of thuis.

 • Sessies (sport/gezondheid). Workshops ontworpen door fysiotherapeuten en sportcoaches voor het uitvoeren van korte fitness- en/of beweegsessies.

Kenmerken van onze interactieve muur :

 • Een zeer eenvoudige wandmontage waarvoor slechts een eenvoudig stopcontact nodig is (kan ook op batterijen werken!).

 • De digitale of interactieve muur van K2Evasion wordt in minder dan 30 minuten bij u thuis geïnstalleerd en biedt uw gasten en medewerkers goede tijden en veel gelach.

 • Een nieuwe generatie wand van 32 lichtgevende leds. Grootte: minder dan 3m breed met de brandind minder dan een meter diep.

 • Voordeel van deze animatie : hij kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Zo heb je er het hele jaar door plezier van!

 • Volledig aanpasbaar, spelsessies zijn kort voor verhoogde intensiteit, er kan bijvoorbeeld een challenge worden opgezet met de hoogste score of een minitoernooi en een eindklassement.

 • "Photobooth"-modus met het maken van foto's en video's.

 • 2 spelmodi, waaronder een stand-alone zonder host.

 • Functie "Uitdagen en scoren".

 • Data herstel.

Speelse event animatie, entertainment animatie die alle spelers op gelijke voet zet.

Mogelijke optie voor een buitenactiviteit :

bottom of page