top of page

Interactieve kegels of IPS-kegels (Interactive Play System)

“Als je indruk wilt maken en een uitzonderlijke activiteit wilt aanbieden, is er niets beter dan dit nieuwe en unieke concept van de nieuwste generatie interactieve game!”

Wil je iets nieuws? Ben je op zoek naar een spel dat anders is dan het gewone, een origineel spel dat spelers van alle leeftijden zal aantrekken? Test ons draadloze interactieve kegelspel!

 

Het IPS (Interactive Play System) concept is gebaseerd op een unieke combinatie van licht, geluid en games. Interactieve doelen zijn draadloos verbonden met het scorebord om boeiende wedstrijden tussen verschillende spelers te spelen.

 

De K2Evasion IPS-kit bestaat uit 20 interactieve kegels, 20 doelen en een scorebord die in een draagtas passen.

 

Heel praktisch, je hoeft alleen maar de doelen op de kegels te plaatsen, deze animatie heeft meerdere mogelijke spelcombinaties, meerdere moeilijkheidsgraden, meerdere spelmogelijkheden en oneindig veel oefeningen. De IPS-conussen zijn mobiel, eenvoudig te installeren en op te bergen dankzij de draadloze interactieve doelen.

 

Deze unieke versie met plots of kegels laat je toe om afhankelijk van de locatie de speelruimte van je keuze toe te wijzen en het spel naar wens in de vorm van een modulair parcours te presenteren (afstand, hindernissen, enz.).

 

Het klassieke spel “Zap a Mole”, ook wel bekend als “tape mol”, is opnieuw uitgevonden door Interactive Play Systems (IPS)! In plaats van dat er een mol opkomt, gaat er een lamp branden op de interactieve pad of kegel. Probeer dus zo vaak mogelijk de gloeiende doelen te raken, verzamel zoveel mogelijk punten en versla je tegenstander! Je speelt dit spel 1v1 of alleen.

 

Deze spellen zijn geschikt voor een breed publiek (kinderen en volwassenen) en individuele of teamwedstrijden zijn mogelijk.

 

Het enige wat u hoeft te doen is uw keuze maken!

 

Reken op uren speelplezier voor iedereen! Genoeg om uw evenement onvergetelijk te maken voor al uw gasten!

bottom of page