top of page

Interactieve kegels of IPS (Interactive Play System) kegels

"Als je indruk wilt maken en een uitzonderlijke activiteit wilt aanbieden, is er niets beters dan dit nieuwe en unieke concept van de nieuwste generatie interactieve game!"

Wil je iets nieuws? Ben je op zoek naar een spel dat verandert van het gewone, een origineel spel dat spelers van alle leeftijden zal aanspreken? Probeer ons interactieve draadloze kegelspel!

 

Het IPS-concept (Interactive Play System) is gebaseerd op een unieke combinatie van licht, geluid en games. Interactieve doelen zijn draadloos verbonden met het scorebord om boeiende wedstrijden tussen verschillende spelers te spelen.

 

De K2Evasion IPS Kit bestaat uit 20 interactieve kegels, 20 doelen en een scorebord die in een draagtas passen.

 

Heel praktisch, je hoeft alleen maar de doelen op de kegels te installeren, deze animatie heeft verschillende mogelijke spelcombinaties, verschillende moeilijkheidsgraden, verschillende speelmogelijkheden en eindeloze oefeningen. IPS-kegels zijn mobiel, gemakkelijk te installeren en op te slaan dankzij draadloze interactieve doelen.

 

Deze unieke versie met noppen of kegels stelt je in staat om de speelruimte van je keuze afhankelijk van de locatie toe te wijzen en het spel naar wens in de vorm van een modulair parcours te presenteren (afstand, hindernissen, etc.).

 

Het klassieke spel "Zap a Mole", ook wel "tape taupe" genoemd, is opnieuw uitgevonden door Interactive Play Systems (IPS)! In plaats van dat een mol opstaat, gaat er een lamp branden op het interactieve perceel of de kegel. Dus probeer de heldere doelen zo vaak mogelijk te raken, verzamel maximale punten en versla je tegenstander! Je speelt dit spel 1 op 1 of alleen.

 

Deze spellen zijn geschikt voor een groot publiek (zowel kinderen als volwassenen) en individuele of teamwedstrijden zijn mogelijk.

 

Het enige dat u hoeft te doen, is uw keuze maken!

 

Tel uren aan games voor iedereen! Genoeg om uw evenement voor al uw gasten onvergetelijk te maken!

bottom of page