top of page

Reclamezeil op de K2Evasion stokkenvanger

Bâche de gauche des partenaires de l'attrape-bâtons de K2Evasion
Bâche de droite des partenaires de la prise des bâtons de K2Evasion

Ze kozen voor K2Evasion om op een originele manier te adverteren in heel België dankzij de gemoderniseerde stokkenvanger. Deze attractie is uniek!

Publicité du cabinet de kinésithérapie de Benoit Lepage de Thiméon pour l'attrape-bâton de

Benoît LEPAGE werkt samen met zijn collega's aan behandelingen op het gebied van traumatische, postoperatieve, orthopedische, respiratoire fysiotherapie (kinderen en volwassenen) en revalidatie.

Publicité du centre d'Esthétique Douce Alchimie de Gosselies pour le jeu la prise des bâto

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden suikerontharing, threading ontharing, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

  • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
  • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
Publicité du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles pour l'attrape-bâton

Cocoon Car SPRL is een mobiel autodetailingcentrum gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van gebruikte voertuigen en de langdurige bescherming van carrosserieën voor particulieren en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn gepassioneerde team komen bij je thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

  • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
  • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
  • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
  • Facebook de cocoon car à Nivelles
Publicité de la société immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles pour le jeu la prise des bât

Vastgoedkantoor Delfimmo biedt u een vernieuwend concept aan.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring op dit terrein. Na een aantal jaren bij grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken voor ons vanzelfsprekend.
Sinds de oprichting en snelle evolutie van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat enthousiastelingen op zoek gingen naar nieuwe goederen die te koop waren in de regionale pers. De informatie en foto's die in dit soort media aanwezig zijn, zijn vaak zeer beperkt. Bovendien vertegenwoordigen papieren advertenties een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaarskantoren.

Het geheim van onze makelaarscommissie teruggebracht tot 1% is eenvoudig. Wij vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkel hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar is.

  • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Publicité du magasin de peinture Le Grossiste de Luttre pour l'attrape-bâton de K2Evasion

Uw schilder- en renovatiespecialist voor uw woning

Le Grossiste is al ruim 16 jaar dé specialist in ijzerwaren, schilderwerken en woningrenovatie voor professionele en particuliere klanten, gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en dienstverlening.

  • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
Publicité pour le lavoir Automatix de Luttre pour le jeu la prise des bâtons de K2Evasion

Het Automatix-washuis bevindt zich in Luttre. Dit etablissement beschikt over een grote parkeerplaats en is de enige automatische wasplaats in de regio die beschikt over een machine en een droger die speciaal ontworpen zijn voor dierendekens (katten, honden, paarden, enz.).

bottom of page