Reclamedoek op de K2Evasion stokvanger

La première bâche de l'attrape-bâtons de K2Evasion. Ce jeux ancien a été modernisé par votre partenaire en divertissements. Les partenaires de ce jeu sont: les Toitures Willems de Fleurus, le cabinet de kinésithérapie de Benoît Lepage situé à Thiméon, le centre d'Esthéthique Douce Alchimie de Gosselies et les magasins Vape-Shop de Luttre, Jodoigne et Wavre.
La deuxième bâche du jeu modernisé par K2Evasion : La prise des bâton. Ce jeu à comme partenaire: l'Agennce immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles, La librairie Archibald & Co de Jodoigne, le magasin de peinture Le Grossiste à Luttre et le lavoir Automatix situé à Luttre.

Ze kozen voor K2Evasion om op een originele manier te adverteren in heel België dankzij de gemoderniseerde stokvanger. Deze attractie is uniek!

Le jeu attrape-bâtons est un jeu que K2Evasion à modernisé.
Toiture Willems sera présente sur l'attrape bâtons de K2Evasion appelé également prise de bâton.

Een dynamisch en actief dakdekkersbedrijf in Henegouwen en Waals-Brabant.

Toiture Willems - gevestigd in de regio Pont-à-Celles. Het bedrijf, dat bestaat uit een team van professionele zinken dakdekkers en een baas ter plaatse, is gespecialiseerd in alle soorten dakbedekkingen. Van dakbedekking tot het waterdicht maken van uw dak, tot de bouw of renovatie van uw raamwerk, inclusief isolatie of zelfs de bekleding van uw gevel, doe een beroep op hen voor een snelle en gratis offerte en een gedetailleerde studie van uw project. . Zij helpen u met uw ideeën, begeleiden u en doen er alles aan om aan uw verwachtingen maar ook aan uw budget te voldoen.

Le logo de Benoït Lepage pour Vincent Hontoir.
Cabinet de kiné Benoit Lepage de Thiméon est partenaire de K2Evasion pour son attrape-bâtons électronique.

Benoît LEPAGE werkt in samenwerking met Mélina MATTON aan traumatische, postoperatieve, orthopedische, respiratoire fysiotherapiebehandelingen (kinderen en volwassenen) en revalidatie.

Votre centre d'Esthétique Douce Alchimie rejoint l'aventure de l'attappe-bâtons de K2Evasion.
Douce Alchimie est heureuse d'être partenaire du jeu "La prise des bâtons" de la société événementielle K2Evasion

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden het verwijderen van suiker, draadhaar, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
 • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
La publicité de Vape-Shop Luttre, Vape-Shop Jodoigne, Vape-Shop Wavre faites par les bâches publicitaires du jeu attrape-bâtons de K2Evasion.
Le spécialiste de la cigarette électronique, Vape-shop Wavre, Vape-shop Jodoigne et Vape-shop Luttre ont choisi K2Evasion pour faire leurs publicités.

Uw gespecialiseerde winkel, in de regio Luttre, Geldenaken en Waver, voor elke aankoop van elektronische sigaretten (e-sigaretten) en e-liquids, evenals shisha's, gels en shisha-houtskool. Persoonlijk advies en dienst na verkoop.

 • Facebook du Vape-shop de LuttreSocial Icône
 • Facebook Jodoigne pour K2Evasion
 • Facebook Vape-Shop Wavre, K2Evasioni
Le logo de Delfimmo représenté par Guillaume Delférrière pour la société événementielle K2Evasion représenté par Hontoir Vincent.
Delfimmo est partenaire de K2Evasion pour l'activité attrape-bâton.

Vastgoedmakelaar Delfimmo biedt u een innovatief concept.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren in grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken ons vanzelfsprekend.

Sinds de oprichting en snelle ontwikkeling van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers naar nieuw te koop aangeboden onroerend goed zochten. De informatie en foto's in dit soort media zijn vaak erg beperkt. Bovendien vertegenwoordigt gedrukte reclame een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.

Het geheim van onze bureaucommissie teruggebracht tot 1% is simpel. We vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkelpui hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag over de hele wereld beschikbaar is.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
La société K2Evasion fait la publicité de la livrairie Archibald & Co situé à Jodoigne.
La librairie Archibald & Co est partenaire de K2Evasion depuis des années

De boekwinkel Archibald & Co is gespecialiseerd in strips, manga, beeldjes en strips in Geldenaken.

Aankoop en verkoop van nieuwe en gebruikte strips.

 • FB Archibald&Co pour K2Evasion
 • Facebook Librairie Archibald&Co
 • Twitter Archilbald&co pour K2Evasion
 • Pinterest Archibald&Co pr K2Evasion
Toutes les grandes marques professionnelles pour les particuliers sont chez Le Grossiste à Luttre, partenaire de K2Evasion.
Logo de la quincaillerie Le grossiste à Luttre votre partenaire PROCOLOR, TRIMETAL, ERESS, LEVIS, XYLADECOR,...

Uw specialist in het schilderen en renoveren van uw woning

Le Grossiste is al meer dan 16 jaar dé ijzerwaren-, schilder- en woningrenovatiespecialist voor professionele en particuliere klanten , gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en diensten.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
Le Lavoir Automatix à Luttre possède une machine spéciale animaux qui est unique dans la région. Le Lavoir Automatix est partenaire de K2Evasion.
Depuis son lancement, le lavoir automatix situé à Luttre est partenaire de K2Evasion.

Het washuis van Automatix bevindt zich in Luttre. Dit etablissement heeft een grote parkeerplaats en is de enige automatische wasserij in de regio met een machine en een droger die speciaal zijn ontworpen voor dekens voor dieren (katten, honden, paarden, enz.).