top of page

Reclamedoek op de K2Evasion stokvanger

Bâche de gauche des partenaires de l'attrape-bâtons de K2Evasion
Bâche de droite des partenaires de la prise des bâtons de K2Evasion

Ze kozen voor K2Evasion om op een originele manier te adverteren in heel België dankzij de gemoderniseerde stokvanger. Deze attractie is uniek!

Publicité du cabinet de kinésithérapie de Benoit Lepage de Thiméon pour l'attrape-bâton de

Benoît LEPAGE werkt in samenwerking met Mélina MATTON aan traumatische, postoperatieve, orthopedische, respiratoire fysiotherapiebehandelingen (kinderen en volwassenen) en revalidatie.

Publicité du centre d'Esthétique Douce Alchimie de Gosselies pour le jeu la prise des bâto

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden het verwijderen van suiker, draadhaar, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

  • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
  • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
Publicité du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles pour l'attrape-bâton

Cocoon Car SPRL is een mobiel detailleringscentrum voor auto's gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in het reviseren van tweedehandse voertuigen en in de langdurige bescherming van carrosserieën voor privévoertuigen en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn team van enthousiastelingen komen bij jou thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

  • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
  • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
  • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
  • Facebook de cocoon car à Nivelles
Publicité de la société immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles pour le jeu la prise des bât

Vastgoedmakelaar Delfimmo biedt u een innovatief concept.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren in grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken ons vanzelfsprekend.

Sinds de oprichting en snelle ontwikkeling van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers naar nieuw te koop aangeboden onroerend goed zochten. De informatie en foto's in dit soort media zijn vaak erg beperkt. Bovendien vertegenwoordigt gedrukte reclame een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.

Het geheim van onze bureaucommissie teruggebracht tot 1% is simpel. We vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkelpui hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag over de hele wereld beschikbaar is.

  • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Publicité du magasin de peinture Le Grossiste de Luttre pour l'attrape-bâton de K2Evasion

Uw specialist in het schilderen en renoveren van uw woning

Le Grossiste is al meer dan 16 jaar dé ijzerwaren-, schilder- en woningrenovatiespecialist voor professionele en particuliere klanten , gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en diensten.

  • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
Publicité pour le lavoir Automatix de Luttre pour le jeu la prise des bâtons de K2Evasion

Het washuis van Automatix bevindt zich in Luttre. Dit etablissement heeft een grote parkeerplaats en is de enige automatische wasserij in de regio met een machine en een droger die speciaal zijn ontworpen voor dekens voor dieren (katten, honden, paarden, enz.).

bottom of page