top of page

Als u indruk wilt maken en een uitzonderlijke activiteit wilt aanbieden, is er niets beters dan een beroep te doen K2Evasion. De activiteiten vanK2Ontduikencreëer gelach, werk aan samenwerking, ontspan de meest gestreste en laat jong en oud plezier hebben.

Het is precies om deze reden datK2Ontduikenbiedt u te huur aanzijn mobiele klimwand op een aanhanger super leuk dat jong en oud zal bekoren,  zijn Braziliaanse schaal ook gekend alshelse ladderzijn stokvangerook wel genoemdstok greep, de digitale muur (Ze-Wall) die een innovatief, vriendelijk en leuk concept is, zijn interactieve kegels (IPS: Interactive Play System), zijn geweldige schietbaan voor lasergeweren (biatlon schieten), het is sensationeel sport radar, vanzijn opblaasbare Formule 1, het is fantastisch airball tafel,zijn zachte bungee, zijn originele opblaasbare constructies (de Mexico, de oerwoud) bestudeerd door "kindervermoeiders", zijn hete machines bestemd voor de Horeca (suikerspin automaat (voor heerlijke "suikerspin"),Popcorn machine  (voor sappige Pop-Corn) en zijn wafelijzerprofessional (voor uitstekende Luikse wafels), haar koude automaat (voor dorstlessende "granita" en verfrissend "Italiaans ijs"), het is subliem selfie-terminal ook wel genoemd fototerminal (fotohokje). en de leuke, participatieve, moderne animatie die uw evenement onvergetelijk zal maken, de Fotomozaïekmuur.

Deze attracties zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Of u nu een particulier bent en een familiefeest, een verjaardag, een bruiloft wilt organiseren, of dat u een professional bent en op zoek bent naar een uniek en origineel idee voor uw bedrijfsdag,K2Evasion biedt u een ideale oplossing om kinderen en volwassenen te amuseren en bezig te houden.

 

Buiten haar activiteiten,K2Ontduikenbiedt u het voordeel van een “100% probleemloze” oplossing met professionele ondersteuning en kwaliteitsservice.

  • Onze activiteiten worden schoon en in onberispelijke staat opgeleverd.

  • De kwaliteit van de structuren is volledig gegarandeerd (ze zijn allemaal AIB Vinçotte goedgekeurd!).

  • K2Ontduikendraagt zorg voor de montage en demontage en indien nodig de begeleiding, en dit op de in het huurcontract afgesproken tijden.

  • K2Ontduikenzorgt voor kwaliteitsbegeleiding door gekwalificeerd en gecertificeerd personeel.

 

Tot slot : K2Evasionverzorgt de levering, installatie en animatie, jij hoeft alleen maar te genieten en plezier te hebben!

bottom of page