top of page

Wanneer u indruk wilt maken en een uitzonderlijke activiteit wilt aanbieden, is er niets beter dan een beroep te doen op K2Evasion. K2Evasion-activiteiten zorgen voor gelach, werken aan samenwerking, ontspannen de meest gestresste mensen en laten jong en oud plezier hebben.

Het is precies om deze reden dat K2Evasion u de mogelijkheid biedt om zijn mobiele klimwand te huren op een superleuke aanhangwagen die jong en oud zal bekoren, zijn Braziliaanse ladder, ook bekend als de helse ladder, zijn stokkenvanger ook wel stokgreep genoemd, zijn digitale muur (Ze-wall), een innovatief, vriendelijk en leuk concept, zijn interactieve kegels (IPS: Interactive Play System), zijn briljante schietbaan voor lasergeweren (biatlonschieten), zijn sensationele radarsporten, zijn opblaasbare Formule 1, zijn fantastische Airballtafel, zijn Soft Bungee, zijn originele opblaasbare structuren (Mexico, de jungle) bestudeerd door “kindervermoeiders”, zijn warmtemachines bedoeld voor de Horeca (suikerspinmachine (voor heerlijke “suikerspin”), popcornmachine (voor sappige Pop-Corn) en zijn professionele wafelijzer (voor uitstekende Luikse wafels), zijn koude machine (voor dorstlessers "granita" en verfrissend "Italiaans ijs"), zijn sublieme Selfie-terminal, ook wel fototerminal genoemd (Photomaton) en zijn leuke , participatieve, moderne animatie die uw evenement onvergetelijk zal maken, de Photo Mosaïc Wall. Sommige van de activiteiten kunnen worden uitgevoerd onder een prachtig prieel.

Deze attracties zijn geschikt voor zowel binnen als buiten.

Of u nu speciaal bent en een familiefeest, een verjaardag, een bruiloft wilt organiseren, of een professional bent die op zoek is naar een uniek en origineel idee voor uw bedrijfsdag, K2Evasion biedt u een ideale oplossing om plezier te hebben en kinderen en volwassenen bezig te houden. .

Naast haar activiteiten biedt K2Evasion u het voordeel van een “100% probleemloze” oplossing met professionele begeleiding en kwaliteitsservice.

  • Onze activiteiten worden schoon en in onberispelijke staat opgeleverd.

  • De kwaliteit van de constructies is volledig gegarandeerd (ze zijn allemaal goedgekeurd door AIB Vinçotte!).

  • K2Evasion verzorgt de montage en demontage en indien nodig de begeleiding, op de in het huurcontract overeengekomen tijdstippen.

  • K2Evasion zorgt voor kwaliteitsvolle begeleiding door gekwalificeerd en gecertificeerd personeel.

Kortom: K2Evasion verzorgt de levering, installatie en entertainment, u hoeft alleen maar te genieten en plezier te hebben!

bottom of page