top of page
La machine pour le froid de K2Evasion, la GT touch 2 de la marque SPM

koude automaat

"Zomer, zon, goed humeur, het enige dat ontbreekt is een Italiaans ijsje of een granita voor een perfecte dag en gegarandeerd zomergeluk."

De machine voor de kou K2Evasion maakt het mogelijk om heerlijk Italiaans ijs te maken ook wel Soft-Ice genoemd, maar ook super granitas of "frozen yoghurts". Dankzij de twee aparte schalen kun je twee smaken of twee verschillende producten aanbieden.

Italiaans ijs is een delicatesse die vooral in de zomer wordt gegeten, wanneer de hitte zwaar begint te worden en de enige wens van de mensen is om af te koelen terwijl ze plezier hebben. Italiaans ijs is niet Italiaans zoals veel mensen misschien denken. Het Italiaanse ijs is namelijk ontstaan in de Verenigde Staten onder de naam Soft-Ice in de jaren 40. Het belangrijkste kenmerk van Italiaans ijs is de zachtheid en de luchtige textuur, die het proeven nog aangenamer maken.

 

De granita komt in de vorm van eensorbetgemaakt vanfijn gemalen ijsen is feestelijk en verfrissend.

Deze machine voor de kou vanK2Ontduikenzal uw verjaardagsceremonies, uw studentenfeesten, uw cocktailparty's, uw schoolfeesten opvrolijken... Zo vaak zal deze machine synoniem zijn met genot en plezier!

Ontdek onze ijsmachine. De machine voor de kouK2Ontduikenis ideaal om uw klanten of gasten te verfrissen bij warm weer.

Een machine die in het stopcontact past, een revolutionaire nieuwe machine voor het maken van softijs die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Bovendien uiterst compact, gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk.

 

Zijn kenmerken:

 

Elektronica, design en technologie zijn gecombineerd in één eenheid.

 

De machine van uw entertainmentpartner kan tot 5 producten afgeven, dankzij het exclusieve interactieve touchscreen: softijs, bevroren yoghurt, gekoelde koffiecreamer, sorbet of slush. Deze machine biedt maximale flexibiliteit om het meest geschikte product af te leveren, afhankelijk van het tijdstip van de dag, het type klant en het seizoen.

Het is gemakkelijk te gebruiken. Met een simpele aanraking van het scherm kunt u het te doseren product selecteren, de gewenste temperatuur en de snelheid van de vijzel in de voorbereidings-, onderhouds- en doseerfasen kunnen voor elk product worden voorgeprogrammeerd.

 

Deze machine voor de kou vanK2Ontduikenheeft 2 geïsoleerde kommen 2x5 liter (met technologie: I-TANK™: het minimaliseert de invloed van de buitentemperatuur, verhoogt het koelvermogen van de machine, bespaart energie en geld. De kom I-Tank vermindert condensatie op de buitenzijde_cc781905-5cde -3194-bb3b-136bad5cf58d_van de kom, waardoor de esthetiek van het product wordt verbeterd.).

 

Met de machine kan elke kom onafhankelijk werken, waardoor meerdere producten kunnen worden afgeleverd, waardoor u meer flexibiliteit krijgt in uw menu-aanbod.

 

Het is het meest flexibele model in het assortiment en is een eenvoudige en betrouwbare eenheid. Het is ontworpen om te werken met water of een product op melkbasis.

bottom of page