top of page
La machine pour le froid de K2Evasion, la GT touch 2 de la marque SPM

Koude machine

“Zomer, zon, goed humeur, het enige wat nog ontbreekt is een Italiaans ijsje of een granita, zodat de dag perfect is en zomergeluk gegarandeerd.”

Met de K2Evasion koelmachine maak je heerlijk Italiaans ijs, ook wel Soft-Ice genoemd, maar ook super granita’s of zelfs ‘frozen yoghurts’. Dankzij de twee aparte bakken kun je twee smaken of twee verschillende producten aanbieden.

Italiaans ijs is een delicatesse die vooral in de zomer wordt geconsumeerd wanneer de hitte hevig begint te worden en de mensen alleen maar willen afkoelen terwijl ze plezier hebben. Italiaans ijs is niet Italiaans zoals veel mensen misschien denken. In feite werd Italiaans ijs in de Verenigde Staten gecreëerd onder de naam Soft-Ice in de jaren 40. Het belangrijkste kenmerk van Italiaans ijs is de zachtheid en luchtige textuur die het proeven nog aangenamer maken.

 

Granita komt in de vorm van een sorbet gemaakt van fijngemalen ijs en is feestelijk en verfrissend.

Deze koudemachine van K2Evasion zal uw verjaardagsceremonies, uw studentenavonden, uw cocktaildiners, uw schoolfeesten... Zoveel momenten waarop deze machine synoniem zal staan ​​voor vreugde en plezier!

Ontdek onze ijsmachine. De K2Evasion koelmachine is ideaal voor het koelen van uw klanten of gasten tijdens warm weer.

Een machine die op een normaal huishoudelijk stopcontact kan worden aangesloten, een revolutionaire nieuwe machine voor de bereiding van softijs die zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Bovendien uiterst compact, eenvoudig in gebruik en voor iedereen toegankelijk.

 

Zijn kenmerken:

 

Elektronica, design en technologie worden gecombineerd in één unit.

 

De automaat van uw entertainmentpartner kan dankzij het exclusieve interactieve touchscreen tot 5 producten afgeven: softijs, frozen yoghurt, gekoelde koffieroom, sorbet of slush. Deze machine biedt maximale flexibiliteit, waardoor zij afhankelijk van het tijdstip, het type klant en het seizoen het meest geschikte product kan leveren.

Het is gemakkelijk te gebruiken. Met een simpele aanraking op het scherm selecteert u het te doseren product, de gewenste temperatuur en schroefsnelheid in de voorbereidings-, onderhouds- en doseerfase kunnen voor elk product worden voorgeprogrammeerd.

 

Deze K2Evasion koelmachine heeft 2 geïsoleerde kommen van 2x5 liter (met technologie: I-TANK™: het minimaliseert de invloed van de buitentemperatuur, verhoogt het koelvermogen van de machine, waardoor energie en geld wordt bespaard. De I-Tank kom vermindert condensatie op de buitenkant van de kom, waardoor de esthetiek van het product wordt verbeterd.).

 

Dankzij de machine kan elke kom afzonderlijk werken, waardoor meerdere producten kunnen worden afgeleverd, waardoor u meer flexibiliteit krijgt in uw menu-aanbod.

 

Het is het meest flexibele model in het assortiment en is een eenvoudig en betrouwbaar apparaat. Het is ontworpen om te werken met water of een product op melkbasis.

bottom of page