top of page

Reclamestandaard voor de Photo Mosaic Wall

Stand Photo Mosaïc Wall de K2Evasion
Stand PhotoMosaicWall de K2Evasion

Om op een originele manier te adverteren in heel België hebben ze gekozen, K2Evasion en zijn oorspronkelijke activiteit, de fotomozaïekmuur.

Logo du centre d'esthétique Douce Alchimie pour le tir à la carabine laser de K2Evasion

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden suikerontharing, draadontharing, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
Logo rond de Franci's Barber Shop pour le Photo MosaIc Wall de K2Evasion

Franci's Barber Shop biedt verschillende gezichtstips zoals kapseltransformatie, baardonderhoud en haarverzorging. Alles in een moderne setting en sfeer.

 • Instagram de franci's Barber Shop, coiffeur à Nivelles
 • Logo FB Franci's Barber Shop, coiffeur à Nivelles pour K2Evasion
Bodyfast.png

20 MINUTEN = 3 UUR SPORT = 1.200 CALORIEËN

EMS-spierelektrostimulatietechnologie heeft zichzelf bewezen: het is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om in recordtijd een harmonieus en gezond lichaam te krijgen.

In slechts 20 minuten per sessie activeren we intens en diep tot 350 spieren tegelijk, wat vergelijkbaar is met 3 uur conventionele training. 


Ons centrum bevindt zich in Nijvel en ons contactnummer is 0477/949.929

 • FB AQ8 Bodyfast Nivelles (K2Evasion)
Logo de l'American Bar en rond pour les carabines lasers de biathlon de K2Evasion

Wil je donuts, koekjes, pannenkoeken, typisch Amerikaanse gebakjes of zelfs speciale hamburgers "homemade" en in een "seventies" decor proeven?

Dus, slechts één adres, de American Bar op de Grote Markt van Nijvel!

Verjaardagen, babyborrels, bruiloften of andere evenementen, privé of professioneel, de American Bar kan u helpen om onvergetelijke herinneringen te creëren!

 • Instagram de l'American Bar de Nivelles
 • FB American Bar Nivelles pour K2Evasion
Logo du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles pour le tir de biathlon de

Cocoon Car BVBA is een mobiel autodetailingcentrum gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in het reviseren van gebruikte voertuigen en in de langdurige bescherming van de carrosserie van particuliere en dealervoertuigen.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn team van enthousiastelingen komen bij u thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
 • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
 • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
 • Facebook de cocoon car à Nivelles
Logo de l'agence immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles pour le tir à la carabine laser de

Het makelaarskantoor Delfimmo biedt u een vernieuwend concept.

De oprichting van een makelaarskantoor met lage commissie komt tot stand door onze ervaring in het veld. Inderdaad, na een aantal jaren bij grote vastgoedgroepen gewerkt te hebben, lijkt ons denken voor ons vanzelfsprekend.
Sinds het ontstaan en de snelle evolutie van het internet is onze manier van communiceren en onze manier van het te koop aanbieden van onroerend goed veranderd. Voorbij zijn de dagen dat amateurs in de regionale pers op zoek gingen naar nieuwe panden die te koop stonden. De informatie en foto's aanwezig in dit soort ondersteuning zijn vaak zeer beperkt. Daarnaast vertegenwoordigen papieren advertenties een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaars.
Het geheim van onze agentuurcommissie teruggebracht tot 1% is simpel. Wij vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkel hebben we een internet winkel die 24 uur per dag beschikbaar is, wereldwijd.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Douce Alchimie Pilates studio Gosselies pour le tir à la carabine laser de K2Evasion.png

Gecertificeerd en beoefenaar in Studio Pilates sinds 2012, heeft de oprichting van deze studio de  in staat gesteld om het fysieke en het diepe emotionele te combineren. Inderdaad, de Peak Pilates-methode integreert het lichaam, de ademhaling en  beweging dankzij de "Contrology" die eraan ten grondslag ligt. "Douce Alchimie - Pilates studio" streeft ernaar om het  begrip en de onderlinge verbinding van al deze aspecten in uw persoonlijke training en welzijn te promoten.

 • Instagram de Douce Alchimie Pilates studio pour K2Evasion
 • Logo Facebook de Douce Alchimie Pilates Studio
Logo de la quincaillerie Le Grossiste de Luttre pour le tir de biathlon de K2Evasion

Uw schilder- en renovatiespecialist voor uw woning

De Groothandel is dé ijzerwaren specialist, schilderen en renoveren van de woning voor deprofessionele en particuliere klantenal meer dan 16 jaar gericht op kwaliteitsproducten met gratis advies en gratis service op maat.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
bottom of page