top of page

Reclamestandaard voor de Fotomozaïekmuur

Stand Photo Mosaïc Wall de K2Evasion
Stand PhotoMosaicWall de K2Evasion

Om in heel België op een originele manier te adverteren, kozen ze voor K2Evasion en haar oorspronkelijke activiteit, de Fotomozaïekmuur.

Logo du centre d'esthétique Douce Alchimie pour le tir à la carabine laser de K2Evasion

Douce Alchimie, natuurlijke esthetiek in Gosselies. Ze bieden suikerontharing, threading ontharing, elektrolyse, laserontharing, manicure, pedicure, schoonheids- en welzijnsbehandelingen, ...

 • Insta Douce Alchimie pour K2Evasion
 • Facebook Douce Alchimie de K2Evasion
Logo rond de Franci's Barber Shop pour le Photo MosaIc Wall de K2Evasion

Francis Barber Shop biedt diverse gezichtsadviezen zoals kapseltransformatie, baardonderhoud en haarverzorging. Alles in een moderne setting en sfeer.

 • Instagram de franci's Barber Shop, coiffeur à Nivelles
 • Logo FB Franci's Barber Shop, coiffeur à Nivelles pour K2Evasion
Bodyfast.png

20 MINUTEN = 3 UUR SPORT = 1.200 CALORIEËN

De EMS-spierelektrostimulatietechnologie heeft zichzelf bewezen: het is de snelste, veiligste en meest effectieve manier om in recordtijd een harmonieus en gezond lichaam te verkrijgen.

In slechts 20 minuten per sessie activeren we tot wel 350 spieren tegelijk intens en diep, wat vergelijkbaar is met 3 uur conventionele training.

Ons centrum is gevestigd in Nijvel en ons contactnummer is 0477/949.929

 • FB AQ8 Bodyfast Nivelles (K2Evasion)
Logo de l'American Bar en rond pour les carabines lasers de biathlon de K2Evasion

Zin in donuts, koekjes, pannenkoeken, typisch Amerikaanse gebakjes of zelfs bijzondere burgers “huisgemaakt” en in een “seventies” decor?

Slechts één adres dus, de American Bar gelegen op het centrale plein in Nijvel!

Verjaardagen, babyborrels, bruiloften of andere evenementen, zowel privé als professioneel, de American Bar kan u helpen onvergetelijke herinneringen te creëren!

 • Instagram de l'American Bar de Nivelles
 • FB American Bar Nivelles pour K2Evasion
Logo du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles pour le tir de biathlon de

Cocoon Car SPRL is een mobiel autodetailingcentrum gevestigd in Nijvel.

Dit mobiele bedrijf is gespecialiseerd in de revisie van gebruikte voertuigen en de langdurige bescherming van carrosserieën voor particulieren en dealers.

Dit jonge en dynamische bedrijf bestaat sinds 2000. De baas en zijn gepassioneerde team komen bij je thuis. Alle bestelwagens zijn uitgerust met professionele apparatuur om zo goed mogelijk aan uw behoeften te voldoen.

 • Tiktok de Cocoon Car, centre d'esthétique pour voiture
 • Instagram du centre d'esthétique pour voiture Cocoon Car de Nivelles
 • Youtube de Cocoon car pour K2Evasion
 • Facebook de cocoon car à Nivelles
Logo de l'agence immobilière Delfimmo de Pont-à-Celles pour le tir à la carabine laser de

Vastgoedkantoor Delfimmo biedt u een vernieuwend concept aan.

De oprichting van een makelaarskantoor met verminderde commissie komt voort uit onze ervaring op dit terrein. Na een aantal jaren bij grote vastgoedgroepen te hebben doorgebracht, lijkt ons denken voor ons vanzelfsprekend.
Sinds de oprichting en snelle evolutie van internet is onze manier van communiceren en onze manier om onroerend goed te koop aan te bieden veranderd. Voorbij zijn de dagen dat enthousiastelingen op zoek gingen naar nieuwe goederen die te koop waren in de regionale pers. De informatie en foto's die in dit soort media aanwezig zijn, zijn vaak zeer beperkt. Bovendien vertegenwoordigen papieren advertenties een hoog advertentiebudget voor traditionele makelaarskantoren.
Het geheim van onze makelaarscommissie teruggebracht tot 1% is eenvoudig. Wij vertrouwen op een moderne marketingaanpak en een optimale aanwezigheid op internet.

Naast onze fysieke winkel hebben we een internetwinkel die 24 uur per dag wereldwijd beschikbaar is.

 • Facebook Delfimmo par K2Evasion
Douce Alchimie Pilates studio Gosselies pour le tir à la carabine laser de K2Evasion.png

Gecertificeerd en beoefend in een Pilates Studio sinds 2012, maakte de oprichting van deze studio het mogelijk om het fysieke en het diepe emotionele te combineren. De Peak Pilates-methode integreert het lichaam, de ademhaling en de beweging dankzij de “Contrology” die eraan ten grondslag ligt. “Sweet Alchemy – Pilates studio” streeft ernaar het begrip en de onderlinge verbinding van al deze aspecten in uw persoonlijke training en welzijn te bevorderen.

 • Instagram de Douce Alchimie Pilates studio pour K2Evasion
 • Logo Facebook de Douce Alchimie Pilates Studio
Logo de la quincaillerie Le Grossiste de Luttre pour le tir de biathlon de K2Evasion

Uw schilder- en renovatiespecialist voor uw woning

Le Grossiste is al ruim 16 jaar dé specialist in ijzerwaren, schilderwerken en woningrenovatie voor professionele en particuliere klanten, gericht op kwaliteitsproducten met gratis persoonlijk advies en dienstverlening.

 • Facebook Le grossiste pour K2Evasion
bottom of page