top of page
Journée d'entreprise pour la société Tibsovo à l'hôtel Nhow à Bruxelles avec les carabines

Biatlonschieten met lasergeweer

"Het is niet eenvoudig om de sensaties die het schieten met een geweer biedt nauwkeurig te beschrijven... Daarom nodigen wij je uit om ze zelf te komen ervaren! Rust en precisie zijn de sleutelwoorden als je een waardige tegenstander wilt zijn tijdens een laserbehandeling geweerbiatlonschietsessie! Dus, wie zal de beste zijn?'

Olympisch kampioenen in opleiding, maak je klaar! Introductie tot biatlon lasergeweerschieten is een originele, leuke bezigheid waarmee je kunt werken aan rust, concentratie, stressmanagement, strategie en teamspirit. Deze activiteit aangeboden door K2Evasion zal geschikt zijn voor zowel kinderen als volwassenen en zal niet langer voorbehouden zijn aan grote kampioenen.

Dit precisie- en behendigheidsspel is 100% veilig, zonder gevaar voor de deelnemers omdat het geweer geen projectielen afvuurt. Deze animatie genereert geen overlast, geluid of verspilling en heeft tot doel het doel te bereiken dat oplicht als het bereikt is, solo of in duel, staand of liggend.

 

Deze activiteit is ideaal voor uw sportevenementen, uw familiefeesten, uw bedrijfsdagen, uw teambuilding, uw verschillende feesten, enz.

 

De huur van dit spel omvat twee biatlongeweren met laservizieren die een precisie bieden die gelijkwaardig is aan die van concurrerende biatlongeweren, twee professionele laserbiatlondoelen en een decor.

 

Het voordeel van het materiaal:

 

  • Het geeft de mogelijkheid om het binnen of buiten te gebruiken.

  • Het heeft een geweldige batterijduur.

  • Een afstandsbediening beheert het schietpunt,…

bottom of page