top of page
Journée d'entreprise pour la société Tibsovo à l'hôtel Nhow à Bruxelles avec les carabines

Lasergeweer biatlon schieten

"Het is niet eenvoudig om de sensaties van geweerschieten met precisie te beschrijven ... Daarom raden we je aan om ze zelf te komen voelen! Rust en precisie zijn de sleutelwoorden als je een sterke tegenstander wilt zijn in een lasergeweer-biatlon. opnamesessie! Dus wie wordt er beter? "

Leerling Olympisch kampioen, maak je klaar! De initiatie tot biatlon lasergeweer schieten is een originele, leuke activiteit waarmee je kunt werken aan rust, concentratie, stressmanagement, strategie en teamgeest. Deze activiteit aangeboden door K2Evasion is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en zal niet langer gereserveerd zijn voor grote kampioenen.

Dit spel van precisie en vaardigheid is 100% veilig, zonder gevaar voor de deelnemers omdat het geweer geen projectiel afvuurt. Deze animatie veroorzaakt geen overlast, lawaai of verspilling en heeft tot doel het doelwit te bereiken dat oplicht als het bereikt is, solo of in duel, staand of liggend.

 

Deze animatie is ideaal voor uw sportevenementen, uw familiefeesten, uw bedrijvendagen, uw teambuilding, uw verschillende feesten, ...

 

De huur van deze set omvat twee laserzichtbiatlongeweren die een precisie bieden die gelijk is aan competitieve biatlongeweren, twee professionele laserbiathlon-doelen en een set.

 

Het voordeel van het materiaal:

 

  • Het geeft de mogelijkheid om het binnen of buiten te gebruiken.

  • Het heeft een lange batterijduur.

  • Een afstandsbediening beheert het lanceerplatform, ...

bottom of page