top of page
Un jeu interactif captivant, Ze-Wall de K2Evasion

Digitale muur, interactieve muur of "Ze-Wall"

“ Wil je een leuk evenement organiseren en een buzz creëren?

Wilt u de deelnemers van uw evenement verrassen met een digitale, interactieve en originele animatie?

Dus, ben je klaar om de muur uit te dagen? ”

Bent u op zoek naar een innovatieve, leuke, ongewone, sportieve activiteit om de band tussen de deelnemers te versterken of wilt u innoveren en uw collega’s een nieuwe manier bieden om elkaar te leren kennen, samen te werken, enz.

Ontdek de interactieve digitale muur van K2Evasion, ook wel “Ze-Wall” genoemd.

Tegenwoordig kan niets nieuwe technologie vervangen. Met zijn innovatieve, dynamische en heldere ontwerp zal dit spel de aandacht van spelers trekken en zullen ze betoverd en meer verenigd dan ooit vertrekken dankzij deze originele, interactieve en gedenkwaardige animatie!

De digitale muur of de interactieve animatie van K2Evasion is ontworpen voor kinderen maar ook voor volwassenen tijdens bijvoorbeeld uw teambuilding evenementen.

“Ze-Wall” van K2Evasion is een innovatief concept dat vreugde en gezelligheid brengt op uw evenementen. Je kunt strijden in de vorm van een gevecht (één tegen één) of in teams, vol mogelijke combinaties met ranglijsten van de beste spelers of teams gedurende de dag of jouw evenement.

Onze evenementenanimatie creëert direct een band tussen spelers, ongeacht hun leeftijd, status, geslacht en fysieke conditie. We dagen elkaar uit met sportspelletjes, reflexen, geheugen, vaardigheid of coördinatie voor een unieke gebeurtenis die we ons zullen herinneren. Zorg voor een geslaagd evenement of bedrijfsavond.

Maak uw evenement waar met sportentertainment dat zich aanpast aan uw deelnemers en uw sport!

Het wordt gespeeld met de handen of met verschillende accessoires zoals ballen, ballonnen, rackets, enz.

Er zijn verschillende varianten van de animatie beschikbaar (Olympische sporten: voetbal, tennis, handbal, rugby, basketbal, golf, padel, schermen, boksen, schieten, boogschieten):

 • De voetbalversie: volgens hetzelfde principe als het vorige wordt dit deel gespeeld met een voetbal. Je kunt het aantal lichtbakken bepalen dat zal verdwijnen zodra de muur wordt aangeraakt, afhankelijk van het niveau van elke persoon.

 • De tennisversie: hetzelfde voor voetbal met het verschil dat het spel gespeeld wordt met een tennisbal en racket.

 • De golfversie: hetzelfde voor voetbal met het verschil dat het spel met een bal en een club wordt gespeeld.

 • ...

 • De atletiekversie: de interactieve muur wordt aan het einde van een door u bepaald gangpad geplaatst. Zodra de lichten aan zijn, het begin van de race, wint de eerste persoon die zijn sprint voltooit en de muur raakt.

 • De handmatige versie: raak elk van de gekleurde knoppen aan met uw handen. De persoon die het snelst is en de meeste reflexen heeft om zoveel mogelijk verlichte lichten aan te raken, wint het duel.

 • De reflexversie: gedurende de toegewezen tijd lichten de dozen snel één voor één op over het hele bord, het is aan jou om zoveel mogelijk licht aan te raken.

Maak uw evenement ook af met preventief entertainment om de bewustwording bij uw deelnemers te vergroten!

 

 

Met de digitale of interactieve muur van K2Evasion kunnen verschillende workshops worden opgezet:

 • Preventie (alcohol, verdovende middelen, enz.). Test de effecten van drugs en alcohol op uw reflexen met behulp van een simulatiebril. strategiespellen, geheugen, reflexen, originele en herziene bordspellen: Snake, Simon, Mastermind, ...

 • Zakelijke beveiliging. Twijfels over het gebruik van veiligheidshulpmiddelen zoals handschoenen of een veiligheidsbril? Ontdek op de interactieve muur van jouw entertainmentpartner K2Evasion dat dit geen belemmering vormt voor prestaties op het werk! Workshops om het bewustzijn over het dragen van PBM’s (veiligheidsbril, handschoenen en schoenen) te vergroten. Bewustmaking van de impact van een ongeval op de werkplek of thuis.

 • Sessies (sport/gezondheid). Workshops ontworpen door fysiotherapeuten en sportcoaches, voor het uitvoeren van korte fitness- en/of fysieke activiteitensessies.

Kenmerken van onze interactieve muur:

 • Een zeer eenvoudige muur om te monteren, waarvoor slechts een eenvoudig stopcontact nodig is (kan ook op batterij werken!).

 • De digitale of interactieve muur van K2Evasion kan in minder dan 30 minuten bij u thuis worden geïnstalleerd en biedt uw gasten en collega's leuke momenten en veel plezier.

 • Een nieuwe generatie wand met 32 ​​heldere LED's. Afmetingen: minder dan 3m breed met de brandind minder dan een meter diep.

 • Voordeel van deze animatie: deze kan binnen of buiten worden geïnstalleerd. Je kunt er dus het hele jaar door van genieten!

 • Volledig aanpasbaar, de spelsessies zijn kort voor verhoogde intensiteit, er kan een uitdaging worden opgezet met bijvoorbeeld de hoogste score of een minitoernooi en een eindklassement.

 • “Photobooth”-modus voor het maken van foto's en video's.

 • 2 spelmodi, waaronder een stand-alone modus zonder host.

 • Functie "Uitdagen en scoren".

 • Data herstel.

Leuke evenementenanimatie, entertainmentanimatie die alle spelers op een gelijk speelveld plaatst.

Mogelijke optie voor een buitenactiviteit :

bottom of page