top of page
Le photo mosaïc wall de K2Evasion

De mozaïekfotomuur
of fotomozaïekmuur

“ Fleur uw avond op door een reis terug naar de kindertijd te maken met entertainment dat de gasten zal vermaken!
Wilt u uw avonden kleur geven met leuk, participatief en modern entertainment?
Wilt u uw evenement onvergetelijk maken?
Uw gasten de mogelijkheid bieden om integraal deel uit te maken van uw evenement?
Bent u op zoek naar collaboratieve en artistieke fotoanimatie?
De Fotomozaïekwand is DE oplossing! ”

Met de Fotomozaïek Wandanimatie kunt u uw logo of de afbeelding van uw keuze creëren, met alle foto's die tijdens een evenement zijn gemaakt. Deze mozaïekanimatie is een coöperatieve workshop bestaande uit het opnieuw creëren van een afbeelding uit tientallen foto's.

De K2Evasion Fotomozaïekwand is een uitstekende manier om bijvoorbeeld tijdens een avondje met collega's aan teamspirit en bedrijfscultuur te werken. Deze vermakelijke teambuilding in fysieke of digitale versie combineert kunst, puzzelspellen en mozaïeken, om uw medewerkers een echt gevoel van voldoening te bieden.

K2Evasion nodigt u en uw deelnemers uit om een ​​“echt kunstwerk” te creëren dankzij uw in realtime gemaakte foto's, dat, dankzij een exclusief en geavanceerd algoritme, adembenemende digitale en fysieke mozaïeken zal construeren.

De deelnemers hebben een gemeenschappelijk doel: samen een artistiek werk creëren dat een visueel beeld vertegenwoordigt dat voor uw evenement is gekozen. Een collectieve en collaboratieve fotoproductie als gemeenschappelijk thema van uw evenement die u als souvenir in uw pand kunt bewaren.

Met de activiteit Fotomozaïekmuur wordt elke deelnemer letterlijk een essentieel onderdeel van een gemeenschappelijk werk.

Hoe werkt de Fotomozaïekactiviteit?

De Fotomozaïekmuur is een nogal bijzondere animatie omdat deze in twee opties beschikbaar kan zijn:

  • De eerste is om uw gasten te betrekken bij een fysiek mozaïek waar ze met foto's moeten omgaan.

  • De tweede en modernste is om te kiezen voor een digitale fotowand.

Als u de eerste optie overweegt, worden de deelnemers uitgenodigd om hun foto's op de speciaal daarvoor ontworpen mozaïekmuur te plakken. Op elke stickerfoto staat een code en de deelnemer hoeft deze alleen maar te respecteren, zodat het verwachte resultaat verbluffend is.

Het principe is eenvoudig:

Stap 1 - Maak een foto

Er zijn meerdere fotofeedbronnen voor het mozaïek. Deelnemers maken foto's van zichzelf met hun smartphones, met behulp van een photobooth, Twitter-hashtag, Instagram, een fotograaf ter plaatse...

Stap 2 - Druk uw foto af

De foto wordt live afgedrukt.

Stap 3 - Plak uw foto

Deelnemers plakken de foto op een vooraf gedefinieerde locatie.

Stap 4 - Kijk naar de fotomozaïekmuur

Alle foto's vormen een uiteindelijk mozaïek dat een vooraf door u gedefinieerde illustratie vertegenwoordigt (bijvoorbeeld uw logo).

Stap 5 - Laat de fotomozaïekmuur thuis zien!

Na het evenement behoudt u het eigendom van de uiteindelijke visual.

Bij de digitale optie worden al uw foto's automatisch geïntegreerd in een digitaal beeld. Dit beeld kan worden weergegeven op een groot televisiescherm, geprojecteerd op een canvas, een muur, enz.

Om ervoor te zorgen dat het eindresultaat impactvol is, worden de foto's van uw evenement of seminar verzameld en naar speciale software gestuurd.

Om alles in het uiteindelijke project op te nemen, zorgt een krachtig algoritme vervolgens voor:

  • De selectie ;

  • Analyse;

  • De voorbereiding ;

  • En foto's bewerken.

Resultaat ? U heeft recht op een gigantisch mozaïek dat de uitstraling van uw merk naar wens kan dragen. Of het kan een reconstructie zijn van een afbeelding die jouw waarden weerspiegelt of een simpele grotere foto.

In eerste instantie zullen de deelnemers geen idee hebben wat ze proberen te creëren. Het effect wordt opvallend naarmate het werk is voltooid, wat resulteert in een moment rijk aan emoties voor al je teamgenoten.

 

Is de Fotomozaïekwand-activiteit geschikt voor u?

 

Als je wilt werken aan de geest van verbondenheid, is deze activiteit een van de beste die K2Evasion je kan bieden.

In feite zijn de foto's van elke persoon te vinden in een grotere set die uw merk vertegenwoordigt. Dit is een geweldige manier om interesse te tonen en hen eraan te herinneren dat zonder hen uw merk zich niet kan ontwikkelen.

Dit gevoel zal nog sterker worden omdat de deelnemers aan het einde van de avond de kans krijgen om een ​​kleine afbeelding van het mozaïek als souvenir mee te nemen.

In digitaal formaat kan dit werk u meer zichtbaarheid geven dankzij sociale netwerken. Het is duidelijk dat iedereen die zijn/haar foto in je mooie mozaïek heeft staan, deze aan zijn/haar dierbaren wil laten zien.

Voordelen van de Fotomozaïekwand?

  • Versterk de teamcohesie, teamgeest en interne solidariteit.

Aan het einde van deze animatie heb je een fysiek mozaïek of een digitaal mozaïek gemaakt. Dit werk zal de vrucht zijn van ieders bijdrage en toont het belang van teamcohesie, teamgeest en solidariteit bij het uitvoeren van welke taak dan ook.

  • Bouw loyaliteit op en verenig teams.

Het vinden van competente en loyale mensen is een probleem in elke structuur. Om dit probleem enigszins te verhelpen en hun loyaliteit te behouden, is het nodig om af en toe leuke activiteiten te organiseren zoals de Fotomozaïekmuur of de digitale muur “Ze-Wall”.

  • Beleef een leuke tijd samen en deel een leuke activiteit.

Het doel van dit evenement is om gasten samen een leuke tijd te laten beleven. Deelnemers voeren op een leuke en ontspannen manier een activiteit uit die de harmonie en teamcohesie helpt versterken.

U hoeft niet bang te zijn dat u uw mozaïek niet afmaakt voor het einde van uw evenement. Als u geen foto's meer heeft, zal onze software in realtime berekeningen uitvoeren en foto's opnieuw genereren om uw visual compleet te maken.

 

U bent overtuigd en wilt dat het Photo Mosaïc Wall-gezicht deel uitmaakt van uw volgende evenement; Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen met K2Evasion voor een unieke service

bottom of page