top of page
Le photo mosaïc wall de K2Evasion

De mozaïek fotowand
of fotomozaïekmuur

“ Fleur je avond op door terug te keren naar de kindertijd met een animatie die de gasten weet te amuseren!
Wil je kleur geven aan je avonden met leuk, participatief en modern entertainment?

Wilt u uw evenement onvergetelijk maken?
Uw gasten de mogelijkheid bieden om integraal deel uit te maken van uw evenement?
Bent u op zoek naar een collaboratieve en artistieke foto-animatie?
De Photo Mosaic Wall is DE oplossing!
 ”

Met de Photo Mosaic Wall-animatie kunt u uw logo of de afbeelding van uw keuze maken, met alle foto's die tijdens een evenement zijn gemaakt. Deze mozaïekanimatie is een coöperatieve workshop die bestaat uit het namaken van een afbeelding van tientallen foto's.

 

De FOTO MOZAÏEK WAND van K2Evasion is een uitstekende manier om bijvoorbeeld tijdens een avondje met collega's aan teamgeest en bedrijfscultuur te werken. Deze vermakelijke teambuilding in fysieke of digitale versie combineert kunst, puzzelspel en mozaïek om uw medewerkers een echt gevoel van voldoening te geven.

K2Ontduikenzal u en uw deelnemers uitnodigen om een "echt kunstwerk" te creëren dankzij uw foto's die in realtime zijn gemaakt, die dankzij een exclusief en geavanceerd algoritme adembenemende digitale en fysieke mozaïeken zullen bouwen.

De deelnemers hebben een gemeenschappelijk doel: samen een artistiek werk creëren dat een beeld vertegenwoordigt dat is gekozen voor uw evenement. Een collectieve en collaboratieve fotoproductie als rode draad van uw evenement die u als aandenken in uw pand kunt bewaren.

Met de Photo Mosaic Wall-activiteit wordt elke deelnemer letterlijk een essentieel onderdeel van een gemeenschappelijk werk.

Hoe werkt de fotomozaïekactiviteit?

De fotomozaïekmuur is een nogal speciale animatie omdat deze in twee opties kan worden geweigerd:

  • De eerste is om uw gasten te betrekken bij een fysiek mozaïek waar ze met foto's moeten omgaan.

  • De tweede en modernere is om te kiezen voor een digitale fotomuur. 

Als je de eerste optie overweegt, worden deelnemers uitgenodigd om hun foto op de daarvoor bestemde mozaïekmuur te plakken. Op elke zelfklevende foto staat een code en de deelnemer hoeft deze alleen maar te respecteren zodat het verwachte resultaat verbluffend is.

Het principe is simpel:

Stap 1 - Maak een foto

Er zijn meerdere bronnen van fotofeed naar het mozaïek. Deelnemers maken foto's met hun Smartphones, dankzij een fotohokje, twitter hashtag, Instagram, een fotograaf ter plaatse...

Stap 2 - Druk uw foto af

De foto wordt live afgedrukt.

Stap 3 - Plak je foto

Deelnemers plakken de foto op een vooraf bepaalde plek.

Stap 4 - Overweeg de fotomozaïekmuur

Alle foto's vormen een eindmozaïek dat een vooraf door u gedefinieerde illustratie voorstelt (uw logo bijvoorbeeld).

Stap 5 - Zet de fotomozaïekwand in je huis!

U behoudt het eigendom van de uiteindelijke visual na het evenement.

Bij de digitale optie worden al je foto's automatisch geïntegreerd in een digitale afbeelding. Dit beeld kan worden weergegeven op een groot televisiescherm, geprojecteerd op een canvas, een muur...

Om ervoor te zorgen dat de uiteindelijke weergave indruk maakt, worden de foto's van uw evenement of uw seminar verzameld en doorgestuurd naar speciale software. 

Om het geheel in het uiteindelijke project op te nemen, zorgt een krachtig algoritme vervolgens voor:  

  • De selectie ;

  • Analyse;

  • De voorbereiding ;

  • En fotobewerking.

Resultaat ? U heeft recht op een gigantische mozaïek die naar uw wensen het imago van uw merk kan dragen. Of het kan een reconstructie zijn van een afbeelding die uw waarden weerspiegelt of een simpele grotere foto. 

Aanvankelijk hebben deelnemers geen idee wat ze proberen te creëren. Het effect wordt opvallend naarmate het werk is voltooid, wat recht geeft op een moment rijk aan emoties, voor al je teamgenoten.

 

Is de activiteit Fotomozaïekwand iets voor jou?

 

Als je wilt werken aan de geest van erbij horen, is deze animatie een van de besteK2Ontduikenkan je bieden.

De foto's van elke persoon komen namelijk terecht in een groter geheel dat jouw merk vertegenwoordigt. Dit is een geweldige manier om hun interesse te tonen en hen eraan te herinneren dat uw merk zonder hen niet kan groeien.

Dit gevoel wordt nog versterkt doordat de deelnemers aan het einde van de avond de mogelijkheid hebben om een kleine afbeelding van het mozaïek als aandenken mee te nemen.

In digitaal formaat kan dit werk u meer zichtbaarheid geven via sociale netwerken. Het is duidelijk dat iedereen die zijn foto in je mooie mozaïek heeft staan, deze aan zijn geliefde wil laten zien.

Voordelen van de fotomozaïekwand?

  • Teamcohesie, teamgeest, interne solidariteit versterken.

Aan het einde van deze animatie heb je een fysiek mozaïek of een digitaal mozaïek gemaakt. Dit werk zal het resultaat zijn van ieders bijdrage en toont het belang van teamcohesie, teamgeest en solidariteit bij het uitvoeren van elke taak.

  • Bouw loyaliteit en verbond teams.

Het vinden van competente en loyale mensen is een probleem in elke structuur. Om dit probleem een beetje te verhelpen en vast te houden, is het nodig om af en toe leuke activiteiten te organiseren zoals de Fotomozaïekmuur of de digitale muur “The Wall”.

  • Veel plezier samen en deel een leuke activiteit.

Het doel van deze animatie is om de gasten samen een leuke tijd te laten beleven. Deelnemers voeren op een leuke en ontspannen manier een activiteit uit die de harmonie en teamcohesie zal helpen versterken.

U hoeft niet bang te zijn om uw mozaïek niet af te maken voor het einde van uw evenement. Als u geen foto's meer heeft, zal onze software in realtime de foto's berekenen en regenereren om uw visual compleet te maken.

 

U bent overtuigd en wilt de fotomozaïekwand als onderdeel van uw volgende evenement? Het enige wat u hoeft te doen is contact opnemen K2Evasion voor een enkele dienst.

bottom of page